Romanian Running Awards 2018

Votează alergătorii anului 2018!

2018 a fost un an în care a avut loc Campionatul European de Atletism, campionate europene și mondiale de alergare montană pe toate distanțele, un an în care s-au anunțat noi baremuri pentru Campionatul Mondial din 2019, un an cu multă fugă, pe pistă, pe asfalt sau pe cărări de munte! 

Între 19 și 23 decembrie veți putea vota la 9 categorii, Sprint, Semifond, Fond, Maraton, Ultramaraton Asfalt, Alergare Montană, Ultramaraton Montan, Orientare în Alergare și Triatlon, ca de altfel și pe cel mai bun alergător și pe cea mai bună alergătoare din România, folosind formularul de vot de mai jos.

Apăsați pe ”căsuța” în care apare favoritul dumneavoastră și alegerea va fi contabilizată automat (mai putin în cazul votului la cel mai bun alergător și la cea mai bună alergătoare unde trebuie să apăsați și pe ”Vote”). Dacă este necesar, puteți utiliza butoanele colorate din subsolul paginii pentru a vedea o selecție a rezultatelor din acest an pentru fiecare dintre sportivii nominalizați.

Puteți vota la toate cele 9 categorii (feminin & masculin) sau numai la cele pe care le preferați, iar la ”Alergătorul anului” și ”Alergătoarea anului” puteți adăuga opțiunea voastră dacă aveți una care nu coincide cu finaliștii pe care i-am nominalizat noi.

Premiile 4run.ro, Romanian Running Awards, au fost realizate pentru a aduce în prim plan cele mai bune performanțe și rezultate ale alergătorilor români, prin votul vostru sportivii urmând să aibă satisfacția de a ști că sunt apreciați de poate cei mai informați pasionați de alergare din România.

Pe parcursul perioadei în care se votează veți putea participa și la tragerile la sorți pe care le vom organiza, putând câștiga astfel o participare gratuită la una din cursele organizate de Asociația Sport la Orice Vârstă: Timisoara 21k, Retezat SkyRace, Corcova Trail Run, Alba Iulia City Race și Bucharest Urban Athletics! Informații despre aceste trageri la sorți, pe pagina noastră de Facebook!

SPRINT SEMIFOND FOND MARATON ORIENTARE MONTANĂ ULTRA (munte) ULTRA (asfalt) TRIATLON