Ediția a IV-a de Semimaratonul Bucuriei, Urlați, pe 28 septembrie

Asociația Start Now vă invită să alergați în Dealul Mare, jud. Prahova, la o evadare în natură, aer curat și multă voie bună! Pe 28 Septembrie 2019, Asociația Start Now, alături de Primăria Urlați, va organiza evenimentul de alergare SemiMaratonul Bucuriei, aflat la cea de-a patra ediție.

La evenimentul Semimaratonul Bucuriei se susține practicarea sportului alături de familie și de prieteni,  garantând o porție serioasă de sănătate și de BUCURIE, anunță orgnizatorii! Traseele de alergare îmbină peisajul dealurilor pline de podgorii cu istoria conacelor boierești, iar după linia de finish gustul tomnatic al mustului proaspăt va răsplăti efortul depus de concurenți. De asemenea, după terminarea tuturor curselor, începând cu ora 15.00, va fi organizată o petrecere la care sunt invitați toți participanții.

Mai multe detalii despre curse și înscrieri pot fi găsite accesând pagina facebook a evenimentului „Semimaratonul Bucuriei”- facebook.com/SemimaratonulBucuriei/ , precum și pagina Asociației Start Now – facebook.com/AsociatiaStartNow/  sau pe site-ul evenimentului,  runtourlati.ro.

Aproximativ 200 de oameni sunt deja înscrişi la ediţia cu numărul 4. O serie de parteneri s-au alăturat deja evenimentului: Primaria Urlați, P&G Urlați, , Decathlon Ploiești, Plastipak Urlați, Metigla, Generali Ploiesti, Maspex Romania, Alka,  Grupul Bucuria Alergării, Ploiestii.ro, Adrenallina, Sunt In Forma, etc. Ne bucurăm să putem organiza, și în acest an, cursa fotoliilor rulante, având alături Fundația Motivation și Asociația Roțile Schimbării.

Se vor organiza următoarele probe de alergare

  • Semimaraton 21,5 km;
  • Cros 10.8 km;
  • Cursa fotoliilor rulante – 3km;
  • Cursa familiei – 800 m

Cursele Copiilor

  • De la 3 la 5 ani – 200m
  • De la 5 la 8 ani – 400m
  • De la 8 la 10 ani – 600m
  • De la 10 la 13 ani – 800m
  • De la 13 la 16 ani – 1000m

Pentru cursele copiilor si cursa fotollilor rulante, taxele sunt zero.

Semimaratonul BucurieiContinuăm susținerea unor cauze sociale prin fondurile strânse în urma proiectului. La prima ediția, din 2016, au fost prezenți în jur de 400 de participanți, iar cu o parte din fondurile strânse s-a reușit construirea unui teren de sport pentru copiii de la Centrul de Zi – Sfântul Stelian, din Urlați. E extraordinar atunci când adulții descoperă sau redescoperă dorința de a face sport. Dar ideal este ca și copii noștri să se îndrăgostească de sport, de la cele mai fragede vârste și să continue în a-l practica până la cele mai înaintate.

Cauza susținută de ediţia a II-a, din 2017, a #SemiMaratonuluiBucuriei a fost dotarea cu echipament sportiv a unităților școlare din Urlați, de la mic la mare: Gradinita cu program prelungit „Clopotica”, Scoala Gimnaziala Canuta Ionescu și Liceul Teoretic Brancoveanu – Vodă. De asemenea, am considerat important să oferim un mic gest de apreciere (medalii și ghiozdane) elevilor cu rezultate bune la învățătură de la instituţiile de învăţămant menționate.

O selecție a albumelor de fotografii  din 2017, găsiţi aici – bit.ly/2ySlvJ1

Filmul evenimentului din 2017 poate fi vizionat aici – bit.ly/2kpyeNF

In 2018, am continuat dotarea cu echipament sportiv a unităților școlare din Urlați, si anume: Gradinita cu program prelungit „Clopotica”, Scoala Gimnaziala Canuta Ionescu și Liceul Teoretic Brancoveanu – Vodă.

O selecție a albumelor de fotografii din 2018, găsiţi aici – bit.ly/2ySlvJ1

Filmul evenimentului din 2018 poate fi vizionat aici – shorturl.at/flOV4

In 2019, ne propunem sa sprijinim atat unitatile scolare, dotand cu echipament sportiv necesar in activitatile curente, cat si sustinand o familie ce are nevoie de implicarea noastra si a comunitatii. Intenționăm ca acest eveniment să devină o tradiție nu doar pentru Orașul Urlați, ci pentru întreg județul, promovând, în fața alergătorilor veniți din toată țara, atât sportul, ci și zona viticolă a Prahovei. Ne dorim, de asemenea, să transformăm Semimaratonul Bucuriei într-o sărbătoare a orașului Urlați, atât pentru localnici, cât și pentru participanți, pentru că zona este una deosebită și merită toată atenția, atât din punct de vedere sportiv, cât și turistic.

–––––––––––––––––-

Start Now! este o asociație non-profit care își propune să aducă în comunitatea prahoveană proiecte de impact (educaționale, sportive, sociale, de antreprenoriat) și care să genereze valoare pentru cei implicați. Din portofoliul nostru fac parte: proiectul și evenimentul #BucuriaAlergarii – bucuria-alergarii.ro – o întâlnire săptămânală desfășurată la Sala Sporturilor Olimpia Ploiești, ajuns la ediția 30 din anul 4 de existență, cu peste 50 de membri de toate vârstele; proiectul 11even Experiences Ploiești, Campania Book-Uria Alergării – Book-Uria Cititului, Semimaratonul Urlați, etc.