Adidas Runners

Bucureștiul se pregătește în alergare cu ”Adidas Runners”

Adidas a lansat adidas Runners, o mișcare de alergare globală care își propune să îi energizeze, sprijine și să îi unească pe pasionații de alergare din întreaga lume, se anunță într-un comunicat.

adidas Runners este o comunitate deschisă oricui își dorește să adauge un strop de distracție în programul zilnic – pregătește-te să te antrenezi din greu, să obții performanțe și să petreci până la final. Lansat în orașe-cheie din întreaga lume, adidas Runners va motiva participanții să își depășească limitele, ghidându-se după principiul „alerg intens, mă antrenez pe masură”. Toți membrii vor avea parte de planuri personalizate, de sprijinul antrenorilor și de recompense unice, pentru a-i ajuta să își atingă obiectivele personale. Împărtășirea experiențelor cu o rețea nouă de persoane garantează o distracție din plin pe parcursul întregului proces.

În București, sesiunile de alergare vor fi conduse de căpitanii Anca Bucur și Alexandru Corneschi. Anca Bucur practică mai multe sporturi, printre care cycling  și fitness, iar Alexandru Corneschi este atlet în cadrul Federației Române de Atletism, anul trecut fiind medaliat cu aur la semi-maratonul internațional din Viena. „În fiecare zi îmi propun să fiu o sursă de inspirație și să transmit dragostea mea pentru sport. Performanța, pasiunea pentru mișcare, intensitatea cu care îmi place să trăiesc orice moment și bucuria de a vedea rezultate m-au determinat să evoluez. Fiecare antrenament m-a ajutat să mă cunosc mai bine, să-mi depășesc limitele și să fac din sport un stil de viață. Deși practic mai multe sporturi,  alergarea este ca o terapie pentru mine, mă încarcă și mă liniștește. Vă aștept în cadrul adidas Runners, să ne bucurăm împreună de ceea ce alergarea are de oferit.”, a declarat Anca Bucur.„Pentru mine, atletismul este un mod de viață și ceea ce mă definește. Prin intermediul lui am legat prietenii, am vizitat locuri minunate și am descoperit ce înseamnă să faci parte dintr-o comunitate. În 14 ani de atletism, am alergat majoritatea probelor atletice, de la ștafeta de 4X400 m și până la ultra-maraton. În viitor, îmi doresc să mă concentrez mai mult pe proba de maraton, iar pentru asta știu că e nevoie de multă perseverență și răbdare. Setați-vă obiectivele personale și vă invit să alergăm împreună în comunitatea adidas Runners Bucharest!”, a declarat Alexandru Corneschi.

De asemenea, va exista și o întreagă echipă de antrenori, inclusiv specialiști în alergare, rezistență și nutriție, precum și un medic sportiv, pentru a îi inspira și motiva pe toți membrii să facă progrese și să se bucure de fiecare sesiune de alergare.

Pe lângă sprijinul echipei adidas Runners și al comunității locale de alergare din București, cei care aleargă se vor putea conecta cu atleți din alte orașe din lume prin intermediul hub-ului digital global adidas Runners. Platforma va permite utilizatorilor să își țină evidența performanțelor (prin aplicația adidas train & run app și Runtastic), să primească premii pentru progresele înregistrate și să participe la evenimente dedicate exclusiv membrilor, atât la nivel local, cât și mondial. Un flux de conversație va facilita comunicarea în timp real între alergătorii din  întreaga lume.

Această mișcare globală autentică îi face pe membri să se simtă ca acasă în orice oraș ar vizita. Aceștia se pot alătura grupurilor adidas Runners din întreaga lume pentru a alerga, crea și petrece împreună, în timp ce explorează orașul.

adidas Runners a fost lansat în București în data de 6 septembrie 2017. În fiecare zi de joi a săptămânii, pasionații de alergat își vor da întâlnire la cafeneaua Tete-a-Tete din parcul Herăstrău, la ora 19:00, de unde vor începe alergările.

Comunicat de presă Adidas Runners