Romanian Running Awards 2018

Votează alergătorii anului 2019! Sprint, semifond, fond, maraton, montană, ultra

2019 a fost anul ”încinsului” Campionat Mondial de la Doha, acolo unde singura alergătoare din lotul României a atins semifinalele, anul medaliei de aur de la Campionatul Mondial de Alergare Montană Lungă Distanță, anul ”de încălzire” pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, un an cu multă alergare, pe asfalt, pe pistă sau pe cărări de munte!

Între 18 și 22 decembrie veți putea vota cei mai buni alergători de la cele șase categorii evidențiate în acest an, Sprint, Semifond, Fond, Maraton (Mare Fond), Alergare Montană și Ultramaraton Asfalt, ca de altfel și pe cel mai bun alergător și pe cea mai bună alergătoare din România, folosind formularul de vot de mai jos.

Apăsați pe ”căsuța” în care apare favoritul dumneavoastră și alegerea va fi contabilizată automat (mai putin în cazul votului la cel mai bun alergător și la cea mai bună alergătoare unde trebuie să apăsați și pe ”Vote”). Dacă este necesar, puteți utiliza butoanele colorate din subsolul paginii pentru a vedea o selecție a rezultatelor din acest an pentru fiecare dintre sportivii nominalizați.
Puteți vota la toate cele 6 categorii (feminin & masculin) sau numai la cele pe care le preferați, iar la ”Alergătorul anului” și ”Alergătoarea anului” puteți adăuga opțiunea voastră dacă aveți una care nu coincide cu finaliștii pe care i-am nominalizat noi.

Premiile 4run.ro, Romanian Running Awards, au fost realizate pentru a aduce în prim plan cele mai bune performanțe și rezultate ale alergătorilor români, prin votul vostru sportivii urmând să aibă satisfacția de a ști că sunt apreciați de poate cei mai informați pasionați de alergare din România.

Pe parcursul votului vom acorda înscrieri gratuite la 8 CURSE. Cinci persoane, în cele cinci zile de vot, vor putea câștiga prin tragere la sorți câte o participare la Bucharest Urban Athletics Auchan, la Corcova Trail Race, la Retezat SkyRace Intersport, la SportGuru Timișoara 21k și la Carpathia Trails (Solo Run Bucegi sau Solo Run Leaota). Mai mult, cei cinci norocoși/norocoase vor intra într-o noua extragere, primii trei urmând să aibă câte o înscriere gratuită și la Maratonul București, Semimaratonul București și Bucharest 10k & Family Run (una pentru fiecare, în ordinea extragerii) și să primească câte un hamac de la BTA Hammocks!

Spor la vot, baftă la extrageri!

 

SPRINT SEMIFOND FOND MARATON ALERGARE MONTANĂ ULTRAMARATON (asfalt)