Ana Bogdan

Tenismana Ana Bogdan, alături de atleți, în parteneriat cu GoldNutrition

4shop.ro

Jucatoarea de tenis Ana Bogdan incheie anul in forta. Sportiva a devenit oficial Gold Athlete, in urma unui parteneriat pe care l-a incheiat cu GoldNutrition, considerat de catre nutritionisti drept unul dintre cele mai mari branduri de suplimente nutritive pentru sportivi din lume.

Aflata pe locul 105 in clasamentul WTA, Ana Bogdan se alatura celei mai mari familii de sportivi, care promoveaza “Excelenta in nutritia sportiva” si sustin performanta . “Intotdeauna, pentru un sportiv de performanta, este important sa stie ca are sustinerea unor companii de prestigiu. Atat gama larga de produse, cat si vasta experienta acumulata in parteneriatele anterioare sunt un suport extraordinar. Nutritia este fundatia pe care se construieste temelia si apoi acoperisul casei trainice care este performanta de lunga durata a unui sportiv”, a declarat Ana Bogdan. Cand trebuie sa isi aleaga suplimentele nutritive, sportiva se consulta cu doctorul ei, iar decizia este influentata de mai multi factori. “In primul rand conteaza continutul lor, in al doilea rand sa fie omologate de catre WADA, iar in al treilea rand sa aiba gramajul necesar mie, conform prescriptiei doctorului cu care lucrez”, a mai adaugat Ana.

Jucatoarea clubului Steaua are o sansa uriasa de a urca printre primele jucatoare ale lumii. Marele examen va fi Australian Open, turneu unde se va afla pe tabloul principal alaturi de cele mai mari nume ale tenisului feminin. “Obiectivul meu este depasirea limitelor personale care stiu ca odata realizat, aduce cu sine cresterea in clasamentul WTA”, a declarat Ana Bogdan.

In familia GoldNutrition, printre sportivii de top care au primit titlul de Gold Athletes se numara: Ancuta Bobocel – atletism (Maraton), Marius Ionescu – atletism (Maraton), Andrei Preda – Mountain running, Alin Alexuc – Lupte Greco-Romane, Bikexpert Racing Team, Dinamo Rugby, Alex Rosu – Master trainer la Stejarii Country Club (Fost rugbist de performanta).

Pentru anul 2018, GoldNutrition Romania isi propune sa fie un brand cu vizibilitate in toate magazinele de specialitate, la nivel national si sa innoiasca in permanenta portofoliul. Produsele vor sprijini indeplinirea obiectivelor, fie ca vorbim de energizare, tonifierea musculaturii, recuperare dupa efort, slabire sau echilibrarea dietei cu suplimente alimentare de inalta calitate. Pentru martie este anuntata deja lansarea  unei game complete de suplimente pentru femeile active, Woman Collection. (foto: Neal Trousdale)

Advertorial