RUNFEST

Sute de participanți au întâmpinat toamna alergând la FOX TRAIL Half Marathon

Sâmbătă s-a petrecut o zi excelentă în mijlocul naturii! Pădurea Băneasa a oferit cadrul ideal și răcoros pentru a o cerceta în alergare, iar participanții dornici de mișcare și atmosfera prietenoasă și energizantă au contribuit la reușita ediției a 5-a a Bucharest FOX TRAIL Half Marathon, anunță organizatorii!

Peste 500 de pasionați de cros, mici și mari, oameni cu spirit frumos și vesel, au alergat pe 2 septembrie a.c. pe cele trei trasee, Scurt – 5 km, Standard – 10 km și Epic – 21 km, o probă de semimaraton deschisă concurenților bine antrenați. Alergătorii au avut ocazia să exploreze în voie pădurea Băneasa, să descopere potecile ascunse și să își manifeste dorința de mișcare, apoi să se relaxeze într-o atmosferă plăcută în zona de Start/Finish și să își împărtășească experiențele trăite și noile realizări.După trecerea liniei de sosire, ficare concurent a primit medalia de Finisher, iar cei mai rapizi alergători au fost răsplătiți cu premii. Podiumul la cursa de semimaraton, la nivelul 1, +14 ani, a fost cucerit de următorii: la masculin – Cristian Bornaz, Ionuț Marian Purcea și Robert Boroi; la feminin – Iuliana Stroescu, Ilinca Maria Tempeanu și Simona Preda. Rezultatele Bucharest FOX TRAIL Half Marathon 2017 pot fi consultate pe pagina competiției de pe runfest.ro, iar pentru acces direct click aici.Toți participanții înscriși în competiție și prezenți la eveniment au luat parte la tombola desfășurată la finalul curselor de alergare. În urma acesteia, Cristina Carp a câștigat un ceas ACCURIST SPORT 7001 CRONOGRAF. Sute de poze au imortalizat bucuria alergării și momentele de distracție din zona de  Start/Finish, urmând să fie încărcate în albumele foto pe Facebook RUNFEST.

Ediția a 5-a a evenimentului a fost susținută de Persil, Barilla și Bucovina, în calitate de sponsori oficiali, și de sponsorii iNES Group, URSUS Cooler, Mio Technology și MiVia™, GoldNutrition, WatchShop.ro și Divertiland Playland. Competiția s-a desfășurat cu sprijinul partenerului medical Sanador și al partenerilor: Primăria Municipiului București, Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București, ASVSU, Brigada de Voluntari, Even’thor și Asociația Club Sportiv „Zsolt Gyongyossy, educație prin Sport”. (foto: Vlad Mihăilescu)