Silviu Bălan (stânga), la startul Corcova Trail Race / foto: Radu Cristi
Silviu Bălan (stânga), la startul Corcova Trail Race / foto: Radu Cristi

Silviu Bălan, pe locul doi la MTB, la Corcova. Din nou!

Silviu Bălan a participat la Corcova Trail Race la cursa de MTB, terminând pe locul doi după ce a parcurs cei 21 de kilometri cu peste 600 de metri diferență pozitivă de nivel în 1 oră, 1 minut și 44 de secunde.

marius-busca-premiere-radu-cristiSilviu Bălan nu a alergat niciodată la Corcova Trail Race. A participat însă la ultimele trei ediții la cursa de MTB. A venit mereu pe poziția a doua! În 2014, în spatele lui Lucian Logigan, iar în 2015 și 2016, după Marius Roșioru. ”A fost distractiv, ca de obicei la cursa asta. Am terminat mereu pe locul doi. Poate la anul îmi iau revanșa dar mai e mult până atunci”, ne-a declarat râzând Bălan. Craioveanul Marius Bușcă a fost pentru a patra oară consecutiv la startul Corcova Trail Race. Olteanul a terminat Jirov-ul în 59 de minute și 59 de secunde, pentru prima oară pe podium, sosind al doilea, după Adrian Garcea și înaintea lui Daniel Scurtu, Alexandru Corneschi și Cătălin Dascălu. În 2013, Bușcă a sosit al cincilea, în 2014, al șaselea, iar în 2015, al patrulea. Podiumul feminin a fost alcătuit din Andreea Pișcu, Elena Moagă și Antonia Mariș. Elena Moagă este și ea la a patra participare, terminând în 2013 și 2014, pe poziția a cincea, iar în 2015, pe locul trei.

marius-busca-start-corcova-radu-cristiCorcova Trail Race a ajuns la ediția a patra

Corcova Trail Race powered by Intersport, este o competiție ajunsă la ediția a patra. Cursele de alergare și de MTB, cu traseul prin vița-de-vie din podgoria Roy&Dâmboviceanu, au fost mereu acompaniate, la lăsarea serii peste dealuri, de petrecere, muzică, voie bună, foc de tabără și, bineînțeles, mult vin. La Corcova, cursa la care un accesoriu haios a fost este și va fi obligatoriu, au fost trei trasee, două de alergare, Jirov (15 km, +400m) și Corcova (6 km, +200m), și unul de MTB (21 km, +600m). Premiile au constat în vouchere Intersport în valoare totală de 13.000 de lei. (foto: Radu Cristi)