Semimaratonul București, pe 4-5 septembrie. Maratonul, pe 30-31 octombrie

4shop.ro

Bucharest RUNNING CLUB informează că va putea găzdui în condiții de siguranță OMV Petrom Bucharest HALF MARATHON în perioada 4-5 septembrie 2021 și Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON în perioada 30-31 octombrie 2021.

Întrucât siguranța și sănătatea alergătorilor participanți sunt o prioritate pentru evenimentele pe care le organizăm, accesul alergătorilor se va face doar în baza certificatului de vaccinare* cu o limită de 10.000 de participanți. „Suntem în permanentă comunicare cu factorii de decizie și autoritățile naționale din domeniul sănătății publice și pe măsură ce la nivel național se atinge ținta de vaccinare pentru luna în curs, se va reanaliza numărul optim de alergători ce ar putea participa, respectând toate normele de siguranță sanitară.” spune Valeria Răcilă van Groningen.

Înscrierile pentru evenimentele Bucharest RUNNING CLUB 2021 au fost deschise pe 21.05.2021.

Toate înscrierile efectuate până în acest moment rămân în continuare valabile, alergătorii care au ales acest lucru fiind automat transferați pentru edițiile din acest an. În cazul în care care noile date de desfășurare sunt incompatibile cu planurile personale ale unora dintre alergătorii deja înscriși, aceștia sunt rugați să scrie pe e-mail la info@abrc.ro, până la data de 30.06.2021. „Susținem stilul de viață sănătos și activitățile sportive în aer liber, indiferent de vârstă. Un pas important pentru revenirea la viața pe care ne-o dorim cu toții în această direcție îl constituie pregătirea și organizarea acestui tip de evenimente sportive, respectând cele mai înalte standarde de siguranță sanitară. Ne exprimăm totodată speranța că, în următoarea perioadă, situația epidemiologică se va îmbunătăți considerabil, astfel încât evenimentele de acest gen să își reia cursul firesc.” declară Dr. Raed ARAFAT, Secretar de Stat în Ministerul Afacerilor Interne, Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

„Dragi alergători, facem parte din aceeași comunitate, împărtășim aceleași valori și dragoste pentru alergare și, astfel, vă mulțumim pentru sprijinul constant și răbdarea pe care ni le-ați acordat. Abia așteptăm să ne revedem la start, cu același entuziasm, de care ne este tuturor atât de dor!” declară Valeria Răcilă van Groningen.

*Rapelul (după caz) trebuie să fi fost administrat cu minimum 10 zile înainte de data cursei.

Comunicat de presa