5K BETANO Night Run

Se așteaptă 3.000 de participant la 5K BETANO Night Run, pe 8 iunie

4shop.ro

BETANO, operator european de pariuri sportive și cazinou online, se pregătește pentru lansarea primei ediții a 5K BETANO Night Run, în seara de 8 iunie, cu plecare din parcul Herăstrău, împreună cu Bucharest RUNNING CLUB, organizatorul celor mai mari competiții de alergare stradală din România.

Aproximativ 3.000 de oameni sunt așteptați vineri, 8 iunie, în Parcul Herăstrău, începând cu ora 18:45, pentru a începe pregătirile pentru alergarea de 5 kilometri pe timp de seară. În jurul orei 20:30, alergătorii cu vârsta peste 18 ani vor porni în cursă, pe traseul stabilit, în cadrul competiției individuale, dar și în echipe de minim 5 persoane. Traseul include porțiuni de alergare stradală cu trafic limitat – Șoseaua Kiseleff și Bulevardul Prezan – și porțiuni prin Parcul Herăstrău, cursa de 5 km încheindu-se în parcarea Berăriei H.

5K BETANO Night Run, în seara de 8 iunieParticipanții deja înregistrați sunt așteptați să își ridice kit-urile joi, 7 iunie, în intervalul orar 12.00-22.00 și vineri, 8 iunie, în intervalul 12.00-19.30, în spațiul special amenajat în fata Berăriei H. Cei care nu s-au înregistrat online, dar vor să participe la competiție, sunt așteptați în zona special amenajată din fața Berăriei H pentru a ocupa ultimele locuri libere, de luni până joi (4-7 iunie), între orele 12:00-22:00, și vineri între orele 12:00  si 18:00, când se pot înscrie și/sau ridica kit-uri.

Partener al 5K Betano Night Run, World Class România va oferi participanților un program de încălzire pentru alergare, în Parcul Herăstrău, ce constă într-o sesiune de fitness susținută de cei mai cunoscuți profesioniști în domeniu. Astfel, sesiunea de warm-up se va desfașura la ora 19.45 pe platforma parcării Berăriei H, timp de 15 minute, urmând ca încălzirea să fie continuată în drum spre startul cursei, alături de antrenorii World Class România.

Pe toată durata desfășurării cursei, vor fi amenajate două puncte de hidratare și două  puncte de divertisment pe traseu, astfel încât alergătorii să fie încurajați de membrii trupei Contrapunct Music School și de susținătorii lor.

În cadrul competiției vor fi oferite primilor 3 clasați premii constând în bani, produse și servicii, atât pentru cursa individuală, cât și pentru echipe. De asemenea, alte premii și surprize îi așteaptă pe cei care vor trece linia de sosire, care se vor bucura de o cursă de alergare atipică, ce are ca scop buna dispoziție. La finalul cursei, participanții sunt invitați să rămână în parcarea Berăriei H, pentru o petrecere specială și multe surprize.

Alături de alergătorii amatori şi profesioniști vor lua startul la 5K BETANO Night Run personalități ale vieții sociale și ale sportului românesc: Andreea Raicu, realizatorii TV și radio – Daniel Osmanovici și Bogdan Nicolai (www.bogdannicolai.ro), campioanele olimpice Camelia Mihalcea (Macoviciuc) și Adelina (Cojocariu) Boguș.

5K BETANO Night Run este susținut cu mândrie de partenerii: World Class – Partener Sportiv, Olympus Romania – Partener Nutriție, Athénée Palace Hilton – Partener Hotel, Uniqa – Partener Asigurări, Izvorul Minunilor, Green Cola, Isostar – Parteneri Hidratare, Beraria H – Sponsor petrecere, Frank, OMD – Parteneri Comunicare.

Mai multe informații despre desfășurarea 5K BETANO Night Run și program sunt disponibile pe site-ul betanonightrun.ro, pe pagina de Facebook a evenimentului facebook.com/BetanoNightRun și pe Instagram: instagram.com/betano_night_run.  Taxa de participare la cursă este de 50 RON pentru inscriere individuală și 40 RON pentru înscrierea fiecărui membru al echipelor.

Comunicat de presă