Reşiţa Trail Race
Reşiţa Trail Race

Se aleargă în pădurile Reșiței, pe 17 aprilie!

Asociaţia Bike Attack Reşiţa, alături de partenerii săi, invită toţi pasionaţii de mişcare în aer liber să ia startul la cea de-a doua ediţie a concursului de alergare montană ”Alergând la pădure” Reşiţa Trail Race 2016.

Pentru această ediţie organizatorii au pregătit trei probe:

  • Mini Cross “Alergând la pădure”: +3 km, cu o diferenţă de nivel pozitivă de aproximativ +200 m precum şi o diferenţă de nivel negativă de – 200 m.
  • Cross Reșița“ Alergând la pădure”: +10km, cu o diferenţă de nivel pozitivă de aproximativ +500 m precum şi o diferenţă de nivel negativă de -500 m.
  • Semi-maraton Reşiţa “ Alergând la pădure”: +22km, cu o diferenţă de nivel pozitivă de aproximativ +1000 m precum şi o diferenţă de nivel negativă de -1000 m.

Startul precum şi finish-ul vor avea loc pe pista de atletism a stadionului „Mircea şi Cristian Chivu”, duminică, 17 aprilie 2016, la ora 11 pentru probele de 22km și 10km şi la 11h15 pentru proba de 3km. Aceste probe se vor derula în cea mai mare parte pe poteci și drumuri forestiere. La fel ca în anul 2015, şi ediţia din acest an va fi mai mult decât un concurs de alergare, fiind o ocazie pentru strângerea de donaţii care vor fi direcţionate către o asociaţie care este implicată în sprijinirea categoriilor sociale defavorizate. „Dacă în 2015 am ales Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă „Aurora” Reşiţa, în acest an alegem Fundaţia Humanitas Pro Deo Reşiţa. Sperăm ca prin donaţiile pe care le vom strânge sa-i ajutăm un pic în lupta lor continuă de a-i ajuta pe cei aflaţi în dificultate să aibe o viaţa mai bună”, ne-a spus Lucian Constantin, unul dintre organizatorii Reşiţa Trail Race 2016. Mai multe detalii, pe site-ul organizatorilor.