Salomon continuă să facă upgrade și să ”crească” pantofii de alergare de asfalt. Salomon Sonic RA Pro 2 oferă un nivel adecvat de protecție pentru suprafețele tari, sunt foarte ușori, destinați vitezelor superioare, fiind, spun cei de la Salomon, recomandați pentru curse și antrenament pe asfalt.

Carâmbul din mesh este respirabil și se usucă rapid, perforațiile materialului crescând fluxul de aer și reușind să creeze un mediu sănătos și confortabil pentru picioare. Tehnologia Sensifit este prezentă, apar niște inserții care îmbracă piciorul și mulează perfect carâmbul, astfel că piciorul pare ancorat de talpa intermediară și alunecarea în interiorul pantofului este redusă la maximum. Pantoful este construit fără cusături fapt ce reduce la minimum punctele de iritație, riscul de frecare și de apariție a bătăturilor și maximizează confortul. În jurul gleznei, Salomon Sonic RA Pro 2 are un manșon capitonat care reduce frecarea și presiunea pe tendonul lui Ahile.

Talpa intermediară Vibe combină mai multe tehnologii, Energy Cell+ și Opal, tehnologii care facilitează o călcătură amortizată și totuși receptivă, și care atenuează vibrațiile care obosesc mușchii. Energy Cell+ este tehnologia care oferă un grad ridicat de recul, sporind returul de energie în același timp aducând și un plus substanțial de amortizare și de durabilitate. Este folosit pentru a diminua oboseala și a crește performanța și anduranța. Stratul Opal, ușor, durabil, este moale, elastic, făcut pentru a amortiza și a proteja articulații.

Talpa exterioară, așa cum era de așteptat, este și ea plină de tehnologii care sporesc calitatea acestui pantof de la Salomon. Geometric decoupling facilitează un ghidaj lin și eficient al greutății, deci o tranziție eficientă vârf-călcâi. Contagripul Wet Traction, foarte durabil, acoperă călcâiul și partea anterioară a piciorului, protejând călcâiul atunci când se calcă direct pe el. Restul tălpii este acoperit cu un cauciuc expandat care oferă o aderență foarte bună și ajută și el la sporirea amortizării. Poducătorii consideră că Salomon Sonic RA Pro 2 este un pantof foarte ușor făcut pentru alergătorii care caută și amortizare și viteză.

Caracteristici:

– Carâmb din Air Mesh – Încurajează respirabilitatea și aerisirea piciorului.
– Sensifit – Inserții sudate care asigură un fit precis.
– Construcție fără cusături – Fit precis, fără iritații.
– Manșon de gleznă – Reduce presiunea pe tendonul lui Ahile și adaugă suport.
– Sistem tradițional de înșiretare – Oferă o mulare fermă, ajustabilă.
– Talpă intermediară Vibe – Combină Energy Cell+ și Opal pentru atenuarea vibrațiilor care oboșesc mușchii, facilitând o călcătură amortizată și totuși receptivă.
– Energy Cell+ – Un compus durabil și receptiv.
– Opal – Un compus moale, ușor și receptiv.
– Geometric decoupling – Tranziție facilă și eficientă.
– Wet Traction Contagrip – Acoperă călcâiul și vârful oferind tracțiune durabilă pe suprafețe alunecoase.
– Cauciuc expandat – Oferă tracțiune și aderență cu greutate redusă.
– Greutate– 220g.
– Înălțime talpă intermediară – 24mm/18mm.
– Drop – 6mm.

Review soon!