Romanian Running Awards, premiile 4run.ro, ediția a IV-a

4shop.ro

Premiile 4run.ro, Romanian Running Awards, au ajuns la ediția a IV-a, voturile jurnaliștilor și ale cititorilor site-ului urmând să desemneze cei mai buni alergători români din 2018.

Premiile 4run.ro, Romanian Running Awards, continuă și în 2018 cu ediția a IV-a, ediție în cadrul căreia câștigătorii celor 9 categorii (sprint, semifond, fond, maraton, ultramaraton asfalt, alergare montană, ultramaraton montan, orientare în alergare și triatlon), dar și cel mai bun alergător și cea mai bună alergătoare a anului, vor fi desemnați de către jurnaliști sportivi, alergători amatori sau nu, și de către cititorii site-ului nostru care vor alege preferații folosind un formular de vot online. Finaliștii fiecărei categorii în parte vor fi prezentați în perioada următoare, evidențiindu-se o SELECȚIE a performanțelor lor din 2018 care să vă ”ghideze” în alegerea pe care o veți face.

Cum se va alege cel mai bun alergător al fiecărei categorii? Cei cinci sportivi din clasamentul rezultat în urma opțiunilor jurnaliștilor* vor primi câte 100, 80, 60, 40, respectiv 20 de puncte. Cititorii 4run.ro, așa cum v-am obișnuit, vor alege cei mai buni alergători folosind un formular de vot online, sportivul care va primi cele mai multe voturi urmând a acumula 30 de puncte (25, 20, 15, respectiv 10 puncte, pentru următoarele 4 opțiuni). Cele două punctaje vor fi adunate, cine va acumula cele mai multe puncte urmând a fi desemnat câștigător. În caz de egalitate, redacția 4run.ro va face departajarea.

* Prima opțiune a fiecărui jurnalist va primi 100 de puncte. Clasamentul celor cinci sportivi se va face adunând punctajele, în caz de egalitate redacția 4run.ro va face departajarea.

Claudia Bobocea și Nicolae Soare, cei mai buni alergători în 2017

Anul trecut, cei mai buni alergători au fost desemnați Claudia Bobocea și Nicolae Soare, categoriile, ajunse la 9 în 2017, fiind câștigate de Bianca Răzor și Petre Rezmiveș (cei mai buni sprinteri), Claudia Bobocea și Nicolae Coman (cei mai buni semifondiști), Ancuța Bobocel și Nicolae Soare (cei mai buni fondiști), Paula Todoran și Daniel Lupulescu (cei mai buni maratoniști), Mara Moroșan și Ioan Moisa (cei mai buni ultramaratoniști asfalt), Denisa Dragomir și Szabolcs-Istvan Gyorgy (cei mai buni alergători montani), Ana Cristina Constantin și Robert Hajnal (cei mai buni ultramaratoniști montani), Andra Anghel și Ionuț Zincă (cei mai buni orientariști), Antoanela Manac și Ciprian Bălănescu (cei mai buni triatloniști). Vezi detalii câștigători 2017, aici.

Claudia Bobocea

Ancuța Bobocel și Marius Ionescu, cei mai buni alergători din 2016

În 2016, cei mai buni alergători au fost desemnați Ancuța Bobocel și Marius Ionescu, categoriile, 8 la număr, fiind câștigate de Bianca Răzor și Mihai Pîslaru (cei mai buni sprinteri), Florina Pierdevară și Cătălin Voicu (cei mai buni semifondiști), Ancuța Bobocel și Alexandru Corneschi (cei mai buni fondiști), Paula Todoran și Marius Ionescu (cei mai buni maratoniști), Andra Anghel și Ionuț Zincă (cei mai buni orientariști), Denisa Dragomir și Viorel Pălici (cei mai buni alergători montani), Antoanela Manac și Ciprian Bălănescu (cei mai buni triatloniști) și Georgeta Manolache și Robert Hajnal (cei mai buni ultramaratoniști). Vezi detalii câștigători 2016, aici.

Ancuța Bobocel, foto: Andra Panduru

Bianca Răzor și Marius Ionescu, cei mai buni alergători din 2015

Romanian Running Awards a ”debutat” în 2015, având doar șapte categorii. Cei mai buni alergători au fost desemnați Bianca Răzor și Marius Ionescu, iar categoriile au fost câștigate de Bianca Răzor și Cătălin Câmpeanu (cei mai buni sprinteri), Florina Pierdevară și Ionuț Zăizan (cei mai buni semifondiști), Ancuța Bobocel și Nicolae Soare (cei mai buni fondiști), Mădălina Florea și Marius Ionescu (cei mai buni maratoniști/semimaratoniști), Andra Anghel și Ionuț Zincă (cei mai buni orientariști), Denisa Dragomir și Ionuț Zincă (cei mai buni alergători montani) și Adriana Dancu și Radu Milea/Robert Hajnal (cei mai buni ultramaratoniști). Vezi detalii câștigători 2015, aici.

Bianca Răzor, CM 2017, foto: Marian Burlacu