RaidLight Responsiv Ultra, perfecți pentru toți alergătorii

4shop.ro

Pantofii de alergare RaidLight Responsiv Ultra sunt mult mai mult decât un simplu accesoriu de folosit la alergare, sunt pantofii perfecți pentru sportivii amatori și nu numai, care aleargă distanțe lungi.

Acești pantofi de alergare au fost proiectați până la cele mai mici detalii pentru a oferi o combinație excelentă de stabilitate, amortizare și performanță. Tehnologia RL Relax face ca piciorul să se simtă relaxat și confortabil, talpa fiind atât cât trebuie de lată și de flexibilă pentru a asigura confortul necesar pe întreaga sa suprafață. Tehnologiile EVA și Ultra Sensor au fost concepute pentru a asigura o amortizare dinamică, de durată, și un nivel ridicat de tracțiune și aderență.

Banda elastică M-Lock, care se înfășoară în jurul piciorului, îl ține în loc în interiorul pantofului dar nu restricționează fluxul de sânge (tehnologia M-Lock Band este ideală pentru alergările lungi, fie ele curse sau antrenamente; se evită astfel ca pantoful să strângă piciorul în momentul când acesta se umflă, umflare care intervine natural după multe ore de alergare).

De asemenea, pantofii au inserții la călcâi, asimetrice, și o crestătură în zona tendonului lui Ahile, pentru a limita frecarea. Responsiv Ultra oferă combinația perfectă de stil și calitate. Pantoful oferă trei puncte de contact cu solul, care se face prin cele trei puncte receptoare de echilibru ale piciorului, zonele degetului mare, degetului mic și călcâiului, fapt ce oferă putere dar și o senzație de pășire pe zăpadă.

Preview-ul prezinta informațiile prezentate de producatori. Review-ul va prezenta părerea noastră despre produs.