Hot Chocolate Race 10/5 k 2017

Peste 1.000 de persoane prezente la prima ediție a Hot Chocolate Race 10/5 k

Alergătorii s-au bucurat de mișcare și muzică în parcul Herăstrău, la Hot Chocolate Race 10/5 k, iar la final au avut parte de o porție binemeritată de dulciuri.

Prima ediție a competiției Hot Chocolate Race 10/5 k, organizată de MPG și susținută de Mega Image, a adus peste 1.000 de persoane, alergători și susținători în parcul Herăstrău din București, anunță organizatorii evenimentului. Fie că au venit să alerge alături de prieteni sau împreună cu cu familia și cei mici, toți participanții au fost plini de energie, de voie bună și au avut mare poftă de mișcare în aer liber și în natură.

Soarele a zâmbit tuturor încă de la prima oră, iar muzica din zona de Start/Finish a evenimentului, dar și de pe traseu a fost extrem de antrenantă și a stimulat sutele de alergători. Înainte de pleca în cursele de 10 și 5 kilometri, disponibile la Hot Chocolate Race 10/5 k, toți concurenții au avut parte de o sesiune dinamică de încălzire coordonată de trainerul Horațiu Dumitrescu și susținută de ritmurile alerte de tobe ale Bălașa Percussion Group. Cei mai antrenați alergători au parcurs traseul rapid, cât ai zice… “ciocolată”! După ce au trecut linia de Finish și au primit medalia de concurs, participanții s-au bucurat de câte un Chocolate Box în care au găsit fructe proaspete, dulciuri asezonate cu un toping de ciocolată, bomboane vegane și o băutură din ciocolată caldă.

La finalul evenimentului din Herăstrău, care a deschis sezonul de alergare RUNFEST 2017, echipa MPG a răsplatit efortul concurenților cu premii atractive ce au constat în bani și produse, dar și în pachete cu bunătăți oferite de Mega Image, la care s-au adăugat medalii de podium și diplome. Trei norocoși au plecat acasă fiecare cu o brățară fitness MiVia Essential 350, câștigată la tombola din cadrul competiției,  la care au fost premii asigurate de Mio Technology și MiVia™. Rezultatele acestui eveniment pot fi consultate online pe pagina dedicată competiției și le puteți accesa direct prin click aici.

Amintirile de la Hot Chocolate Race 10/5 k au fost imortalizate în mii de poze realizate atât în zona de Start/Finish, la Photo corner și la GifBox – disponibil pentru a transmite experiența live pe rețelele de socializare, cât și pe traseele de concurs. Acestea vor fi postate în curând în albume foto pe Facebook RUNFEST, alături de filmul evenimentului care va fi publicat și pe pagina oficială runfest.ro. (foto: MPG, Marius Furceanu, Ovidiu Salavastru, Janos Cherestes & Alin Dobrin)