Bucharest International 10k, Constantina Diță

Pe 22 aprilie, ediția a III-a a cursei lui Diță. Înscrieri, până pe 10 aprilie.

4shop.ro

Bucharest International 10k, cursa creată la inițiativa campioanei olimpice de maraton Constantina Diță, a ajuns la ediția a treia. Traseul plat, în jurul Arcului de Triumf, oferă oportunitatea unor timpi competitivi.

”Pregătirea cursei merge bine, înscrierile sunt în regulă, sper să iasă foarte bine. Am adăugat în acest an și un clasament mixt pentru echipe, nu doar masculin și feminin cum era anul trecut, la echipe se vor câștiga produse de la Roll Recovery”, ne-a dezvăluit Constantina Diță detalii despre competiția din acest an, cursă la care înscrierile online sunt deschise până pe 10 aprilie. Chiar dacă n-a mai alergat de mult, Diță va încerca să fugă sub 40 de minute cei 10 kilometri. ”Cât a fost gheață pe jos nu am vrut să pățesc ceva și am preferat să fac exerciții în casă. Acum am mai alergat puțin, să vedem ce iese”, a adăugat olteanca.

Mai multe detalii, pe site-ul oficial, runbi10k.ro/en/.Diță se implică și-n organizarea Liberty Marathon Timișoara

Constantina Diță se alătură Liberty Marathon, evenimentul care își propune să pună Timișoara pe harta internațională a evenimentelor de alergare pe distanțe lungi. „Mă alătur cu bucurie acestui eveniment unic în România. Inițiativa Universității de Vest de a organiza un maraton mi se pare un pas important pentru sportul românesc. Susținem prin acest eveniment libertatea de mișcare, sănătatea, condiția fizică, excelența prin sport la orice categorie de vârstă. Amatori sau profesioniști, cu toții vor avea ocazia să experimenteze plăcerea de a alerga liber și de a-și depăși limitele. Faptul că pe acest traseu vom descoperi cu toții orașul Timișoara e un câștig în plus pentru participanți. Ne vedem pe 2 iunie la Liberty Marathon!”, a declarat Diță pentru ziare.com. Organizat de Universitatea de Vest, maratonul Timișoarei va debuta pe 2 iunie, sub sloganul Running Starts Inside. Orice luptă se poartă mai întâi cu mintea.