Brandul românesc S-KARP și-a deschis primul magazin din București, în Centrul Vechi. În același timp a lansat și o nouă gamă de produse, Sneakers, încălțăminte ce poate fi folosită atât în oraș, cât și pentru drumeții ușoare.

S-KARP, brand românesc de referință pe piața de încălțăminte, a lansat primul magazin din București, situat în Centrul Vechi, care comercializează produse dedicate atât iubitorilor de alergare, dar și pentru turism montan, activități utilitare și, nu în ultimul rând, noi colecții casual. Situat în Piața Roma, la intrarea pe Lipscani, magazinul are o suprafață de 130 mp, dintre care 50 de mp spațiu de vânzare și 80 de depozitare.

S-KARP-Bucuresti3Odată cu deschiderea magazinului, S-KARP a lansat și noua gamă de produse, Sneakers, ce poate fi folosită atât de adepții unui stil zilnic casual, urban, cât și pentru drumeții ușoare. Colecția are designul realizat integral de echipa S-KARP. Modelul are o aderență foarte bună și utilizează cea mai recentă tehnologie Vibram – lider mondial în producția de tălpi. De asemenea, S-KARP a integrat în acest model și un acoperiș de branț care absoarbe șocurile, încălțămintea fiind foarte confortabilă. Talpa Vibram este inspirată din încălțămintea utilizată în golf, renumită pentru durabilitate și utilizarea pe distanțe lungi.

S-KARP-Bucuresti5Radu_Jitaru_S-KARPAnul acesta, S-KARP a lansat  și o colecție limitată de încălțăminte cu motive tradiționale, Etno, într-o gamă foarte largă de culori, care a fost un real succes și pe care urmează să o introducă în colecția permanentă. “Noul magazin din București se adresează în general pasionaților de drumeții, de activități outdoor, de alergare, dar și celor pasionați de confortul unor încălțări casual, pe care să le poarte zi de zi. În acest sens, lucrăm cu branduri de renume în realizarea produselor S-KARP, cum sunt Vibram, Sympatex, eVent, iar materialele utilizate asigură impermeabilitate, respirabilitate, rezistență la vânt, durabilitate, dar mai ales confort“, a declarat Radu Jitaru, Fondator S-KARP.

Brandul S-KARP este produs în Brașov, într-o fabrică a cărei activitate a început în martie 1998, iar până în prezent aici au fost realizate peste 3 milioane de perechi de încalţăminte outdoor de calitate superioară. S-KARP este primul brand românesc de încălțăminte licențiat de Vibram – lider mondial în producția de tălpi. Încălțămintea S-KARP îmbină o serie de tehnologii performante, alături de grija pentru detalii și multă experiență. Materialele folosite asigură impermeabilitate, respirabilitate, rezistență la vânt, durabilitate și un confort deosebit. Produsele brandului sunt disponibile în magazinele proprii din București și Brașov, în magazinele partenere din țară și străinătate, precum și online, pe site-ul oficial.

(Comunicat de presă)