On Cloudflow, pantofii de alergare care te duc cu gândul la viteză / Review

4shop.ro

On Cloudflow, varianta 2019, sunt pantofii care pot atrage grupuri diverse de alergători care gonesc neobosit după îmbunătățirea performanțelor personale, alergători mai mult sau mai puțin antrenați, mai mult sau mai puțin viteziști.

Distanță alergată: 80 km.
Suprafețe alergate: asfalt (uscat, umed), piatră cubică, bandă de alergare.
”Exerciții”: alergări ușoare, tempo, pante, bucăți.
Curse: Crosul 15 Noiembrie (5 km).

Prima impresie

On Cloudflow-ul din 2019 reprezintă o variantă îmbunătățită a pantofilor pe care noi i-am testat în 2017, primul pantof de la On căruia i-am făcut un review (aici), încălțăminte care s-a comportat bine pe toate suprafețele, chiar și pe trail (nisip/pietriș, maratonul Eilat, Israel), ușori, cu amortizare atât cât aveai nevoie și nu mai mult, stabili și cu design modern. Pantoful de alergare din 2019 și-a păstrat greutatea redusă, designul a rămas modern, talpa, în care acum este încorporată tehnologie Helion, a suferit mici modificări la stratul exterior al norilor care asigură aderență (2 nori nu mai au acest strat față de varianta din 2017, mai exact 11 în loc de 13 din totalul de 18 au acum acest strat), iar șanțul dintre ”nori” este mult mai îngust, deci ”pernuțele” au fost lățite. Branțul aderă bine, limba formează, ca de altfel la toți pantofii On pe care i-am testat, împreună cu materialul de interior un tip de șosetă integrată. Căputa a rămas aceeași țesătură care asigură o aerisire foarte bună, iar ștaiful, partea posterioară a pantofului, este tare pentru a fixa călcâiul, materialul din interior din această zonă fiind îmbunătățit pentru a mări rezistența în timp. Și zona șireturilor a suferit modificări, pentru a ține mai bine piciorul în interior, iar pe limbă, în zona mediană, a apărut o gaică elastică care poate ține șiretul în loc după înnodare.

Alergare

Cloudflow-ul scos pe piață în acest an și-a păstrat caracteristicile foarte bune ale versiunii precedente, îmbunătățind mai multe elemente, ”upgrade-uri” care se simt când îi folosești, indiferent de tipul suprafeței pe care alergi sau de ”exercițiile” efectuate. Clowdflow-ul a rămas un pantof de alergare în care te simți bine încă de la prima purtare, în care piciorul stă bine prins, flexibili, cu o aerisire foarte bună, și în plus, atât amortizarea, răspunsul la impact cât și stabilitatea au primit un ușor ”boost”, datorită modificărilor pe care le-am prezentat mai sus sau în preview (aici). Au în continuare o tracțiune bună, răspund imediat la schimbarea de ritm, absorb destul de mult din șocul rezultat la impactul cu suprafața de alergare și sunt confortabili.

Concluzie

On Cloudflow, varianta 2019, sunt pantofii care te duc cu gândul la viteză. Sunt ușori, confortabili, rezistenți, flexibili, aderența bună, răspunsul bun la impact și amortizarea suficientă fiind caracteristicile care fac din Cloudflow un pantof de curse și de antrenament pentru distanțe scurte și medii. O încălțăminte care poate ajuta alergătorii de orice tip aflați într-o goană neobosită după îmbunătățirea performanțelor personale.

Pantofii negri sunt On Cloudflow din 2017, după aproape 700 km

Trece sau nu trece clasa?

Amortizare: 8/10
Stabilitate: 9/10
Calitate: 10/10
Aderență: 9/10
Preț: 8/10
Confort: 9/10
Design: 10/10

On Cloudflow este distribuit de Extreme Riders Distribution!