On Cloudflow a fost îmbunătățit! Din 7 noiembrie, în magazine / Preview

4shop.ro

La doi ani de când 4run.ro a făcut review-ul On Cloudflow, elvețienii au scos o variantă îmbunătățită, noul Cloudflow urmând să intre pe piață începând din 7 noiembrie.

Pe 7 noiembrie noul On Cloudflow va fi lansat pe piață, pantoful elvețienilor fiind o versiune îmbunătățită, printre diferențele majore față de versiunea din 2017 fiind integrarea în talpă a tehnologiei Helion, elemente cloud mai late, mai multă amortizare în zona călcâiului, materialul interior din zona călcâiului mai rezistent etc.

Producătorii precizează că noii #Cloudflow au fost ”rafinați” în funcție de feedback-ul atleților de elită și al alergătorilor amatori, pantofii fiind caracterizați ca o ”scurtătură spre «runner’s high»”. Conform descrierii oficiale a produsului, confortul a fost sporit cu ajutorul tehnologiei Helion iar ”răspunsul” la impact se transformă rapid în accelerație datorită funcționării în tandem a celor 18 nori de pe talpă. Mai mult, continuă producătorii, faptul că ”norii” sunt mai lați decât la versiunea precedentă și prin o nouă configurare a modului de strângere a șireturilor, aterizarea pe vârfuri/pingea se resimte mai puțin și suportul piciorului la viteze mari crește.

Greutate: 235 grame / 42½
Drop: 6 mm

Review, în curând, pe 4run.ro!

Vezi review vechiul Cloudflow, din 2017, aici!