Alergătoare
Alergătoare

A murit la începutul unei curse de 10 kilometri!

O alergătoare de 23 de ani s-a prăbușit la scurt timp după ce a luat startul într-o cursă de 10 kilometri. Chiar dacă doctorii au intervenit prompt și apoi a fost transportată de urgență la spital, tânăra nu a putut fi salvată.

Aflată în India, în vacanță, o nemțoaică de 23 de ani a decis să participe la o cursă de 10 kilometri, Rotary Rain Run, o competiție cu ”plecare” de la ora 5.30. A reușit să ia startul dar, la scurt timp , s-a prăbușit ca secerată. Medicii prezenți s-au grăbit să acorde primul ajutor, dar nereușind să o resusciteze au transportat-o de urgență la cel mai apropiat spital. Corpul alergătoarei va fi suspus unei investigații pentru a se afla cauza exactă a decesului, anunță indianexpress.com. Una din cauza, vehiculată de autorități, ar fi o posibilă problemă cardiacă pe care o avea nemțoaica.

În India, în acest an, au apărut numeroase probleme la cursele de alergare. În mai, tot la o cursă de 10 kilometri, TCS World 10k, Mulle Wasihun, care conducea cursa cu autoritate, a fost mușcat de un câine. În iunie, în cadrul unui maraton feminin, un pod s-a rupt în timp ce era traversat de alergătoare, 10 dintre ele fiind rănite.