Subțiri, ușori, protecție minimă, flexibili, gata de cursă! Mizuno Hitogami 3 sunt echivalentul unei ”mașini” japoneze făcută pentru viteză.

Mizuno Hitogami 3 sunt construiți pentru viteză, făcuți să aștepte încordați startul unei curse ca un ghepard gata să ”explodeze” în urmărirea unei gazele. ”La antrenamentele de bucăți lungi, gen 10×1.000m sau 4×2.000m, sau la tempo, folosesc Hitogami”, ne spunea atletul român din Italia, Ștefan Gavril, sportiv cu 3.54:27, PB pe 1.500 de metri. Hitogami 3 este un pantof confortabil și gata de alergat, cu o amortizare care lasă talpa să simtă ”pământul”, pantof care parcă ”dispare” în momentul unui tempo rapid. Chiar dacă pentru majoritatea alergătorilor Hitogami înseamnă o încălțăminte pentru distanțe de până la 5 kilometri, un pantof pentru curse, alergătorii ușori și eficienți îi pot folosi și la antrenament. Cu o greutate de 215 de grame, o cădere (înclinație) de 9 milimetri (grosime de 21 milimetri în zona călcâiului și 12 milimetri în față), Hitogami 3 oferă retur de energie, flexibilitate și un simț al suprafeței de alergat foarte bun. Mai multe detalii pe site-ul oficial, mizuno.eu.

talpa-mizuno-hitogami-3Compania japoneză de echipament sportiv Mizuno a fost înființată în 1906, în Osaka, de Rihachi Mizuno, inițial vânzând produse de baseball. A crescut de-a lungul timpului transformându-se într-o corporație cu reprezentanțe și fabrici în toată lumea. Pantofii Mizuno Hitogami 3 pot fi cumpărați și de pe SportGuru.ro.