Asics MetaRun
Asics MetaRun

Pantofi alergare: MetaRun, luxul de la Asics / PREZENTARE

Luxosul pantof de alergare de la Asics, MetaRun, serie limitată (60.000 de perechi), dezvoltat cu ultimele tehnologii din domeniu, a fost pus în vânzare și costă 250 de dolari.

Cu un concept asemănător cu al prototipurilor din showroom-urile de mașini, dezvoltatorii de la Asics au scos pe piață un prototip al unui pantof de alergare care le are pe toate. Noul Asics, MetaRun pe numele lui, este deja în vânzare, iar comercianții se așteaptă ca cele 60.000 de unități să dispară până la sfârșitul anului, chiar dacă prețul ajunge la 250 de dolari perechea. MetaRun, un pantof de 310 grame, înglobează cinci tehnologii care mai mult ca sigur se vor regăsi pe viitor în majoritatea modelelor Asics. (foto: asics.com)

Tehnologii noi:

Asics MetaRun
Asics MetaRun
  • FlyteFoam: lamela de mijloc este fabricată din fibre organice și este cu 55% mai ușoară decât standardul.
  • AdaptTruss: ca și suspensia a unei mașini, această tehnologie asigură stabilitate care se adaptează în funcție de teren. Reduce și presiunea care se dezvoltă în arcul piciorului, mai ales când intervine oboseala în timpul alergărilor lungi.
  • Duomax: ajut la stabilitate și lucrează în combinație cu AdaptTruss pentru a elibera din presiunea care intervine asupra arcului piciorului.
  • X-gel: un gel hibrid, o redesenare a sistemul cu geluri care este ”semnătura” Asics de mai bine de două decenii. Se spune că oferă o amortizare superioasă, reducând în același timp greutatea și grosimea.
  • MetaClutch: este un nou exoschelet pentru călcâi care înconjoară și stabilizează această parte importantă a piciorului.