Florin Totalcă, Marius Ionescu, Petre Dumitru și Radu Milea
Florin Totalcă, Marius Ionescu, Petre Dumitru și Radu Milea

Marius Ionescu și Alexandru Ciocan, coechipieri!

O echipă ”polisportivă” a fost alcătuită de retailerul de echipament sportiv SportGuru, cele mai sonore nume fiind Marius Ionescu, cel mai bun maratonist român, și Alexandru Ciocan, unul dintre cei mai buni cicliști autohtoni.

Echipa SportGuru – BCR Racing Team are în componență 14 sportivi – alergători, cicliști și triatloniști – și a participat deja la mai multe concursuri unde nu a ratat podiumul: Campionatul Național de Duatlon, Semimaratonul Brașov sau Bucharest 10k&Family Run. Echipa este formată din: Marius Ionescu (maraton, alergare șosea), Alexandru Corneschi (maraton, alergare șosea), Radu Milea (ultramaraton, skyrunning, alergare montană, orientare), Daniel Stroescu (ultramaraton, skyrunning, alergare montană, orientare), Iuliana Stroescu (maraton, ultramaraton, alergare montană, alergare șosea, skyrunning), Florin Totalcă (alergare montană, skyrunning, alergare șosea) – alergare, Alexandru Ciocan, Gerhard Dumitrescu, Adriana Ceaușescu, Ana-Maria Estera Coteață – ciclism și Răzvan Staicu, Răzvan Ilie, Petre Dumitru – triatlon, duatlon, alergare. (foto: sportguru.ro & 4run.ro)

ciocan-mileaMarius Ionescu a câștigat ștafeta la 10k& Family Run

Marius Ionescu a avut o ultimă verificare pentru Maratonul de la Dusseldorf, concurs pe care anul trecut la câștigat după o alergare de 2 ore, 13 minute și 19 secunde. Atletul de la CSM Ploiești a făcut echipă cu recordmanul național la 1.500 m (sală), Ionuț Zăizan, cei doi terminând pe primul loc după 29 de minute și 36 de secunde. Au fost urmați în clasament de duo-ul format din Ionuț Betej și Andrei Ștefana (30.22), iar pe trei au sosit Cătălin Atănăsoaie și basarabeanul Maxim Răileanu (30.25). La proba de 10 kilometri, primii români au fost Mădălina Florea (locul 2 la general, 33.11) și Nicolae Soare (locul 5 la general, 29.09).