Forest Smart-Run Alutus
Forest Smart-Run Alutus

Forest Smart-Run Alutus, în Vâlcea, pe 28 mai

În comuna Bujoreni, de lângă Muzeul Satului Vâlcean, la 5 kilometri de Râmnicu Vâlcea, pe 28 mai, va avea startul un dublu-concurs, Forest Smart-Run Alutus. Alergare, pe două trasee, unul de 11 kilometri, altul de 5,5 kilometri, și orientare în alergare (trasee cu lungimi de 1,2 – 3 km).

Clubul Copiilor Aktivi și Ecosport, cu sprijinul DJST Vâlcea, sunt organizatorii unui concurs de alergare în pădure și orientare în alergare ce va avea loc la Bujoreni, un sat situat la 5 kilometri nord de Râmnicu Vâlcea, startul urmând să se dea de lângă Muzeul Satului Vâlcean de la ora 11.30. Crosul se va desfășura pe două distanțe, ”Traseul Albastru” – cu lungime de 11 kilometri și aproximativ 400 de metri diferență pozitivă de nivel și ”Traseul Roșu” – cu lungime de 5,5 kilometri și aproximativ 270 de metri diferență pozitivă de nivel. La ambele curse, pe traseu, vor exista puncte intermediare de control. Chiar dacă cele două trasee vor fi marcate veți primi și o hartă pentru a ști în orice moment în ce zonă vă aflați. Atenție, organizatorii vă vor oferi și SI Carduri, care vor înlocui cipurile cu care sunteți obișnuiți la concursurile de alergare. Acestea vor trebui validate la start, în cele câteva posturi pe care le veți găsi pe traseu și la final. Taxa de participare este de 20 de lei.

harta-valcea-runConcursul de orientare în alergare are trasee pentru toate categoriile, chiar și pentru cei care doresc să încerce pentru prima dată acest sport. Primul start va avea loc la ora 11.00, traseele urmând să aibă lungime între 1,2 km și 3 kilometri. Taza de participare la cursa de orientare în alergare este de 10 lei. Organizatorii anunță că se vor acorda medalii, diplome electronice și alte surprize primilor 3 clasați. Detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului, AICI, dar și la adresa de mail clubul.aktiv@gmail.com.

forest smart-run