ProShop by Salomon

Cel mai mare magazin Salomon, la București

Pe 31 octombrie, pe bulevardul Unirii, numărul 59, sector 3, va avea loc deschiderea oficială a celui de-al patrulea magazin Salomon din București, cel mai mare ”showroom” din Europa al producătorului finlandez, un magazin tehnic, premium, dispus pe două etaje.

14316697_175049992902585_7179883066908285295_nSalomon este producătorul de echipament sportiv care l-a ajutat pe Kilian Jornet să devină unul dintre cei mai cunoscuți ultramaratoniști din lume și care i-a fost alături pe când câștiga Ultra-Trail du Mont Blanc sau Western States Endurance, pe când termina pe primul loc Skyrunning World Series sau când devenea omul care înregistra cel mai rapid timp de ascensiune și coborâre pe Matterhorn (4.478 m), Mont Blanc (4.808 m) sau Denali (6.190 m). Salomon este și a fost alături și de multiplul campion național de triatlon Ciprian Bălănescu, sportiv care are în plan participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, la proba de maraton, și care a participat și la trei ediții ale maratonului Piatra Craiului, fiind pe podium de fiecare dată.

Ce spune Ciprian Bălănescu despre obiectivul lui îndrăzneț, participarea la maratonul olimpic de la Tokyo, aici.

Bulevardul Unirii, numărul 59, sector 3, București. Încă o adresă de reținut! Pe 31 octombrie, acolo se va deschide ProShop, al patrulea magazin Salomon din București și cel mai mare din Europa, un ”showroom” premium, tehnic, dispus pe 2 etaje. Cu precădere destinat pasionaților de alergare, drumeție, mountaineering, cățărare și sporturi de iarnă, dar nu numai acestora, ProShop va conține noua colecție de toamnă-iarnă de la Salomon, dar și modele exclusive, care nu se regăsesc în celelalte magazine din România.

Magazinul nu va avea numai produse Salomon, puteți găsi și guest brand-urile partenere: Suunto (ceasuri de alergare, aparțin de aceeași firmă mamă ca și Salomon, Amer Sports), Polar (ceasuri de alergare), GoPro (camere video), X-Bionic (echipament de compresie), PowerBar (produse de nutriție) și Spyder (echipament sportiv). O gamă premium de articole vestimentare, încălțăminte și echipament atât pentru femei cât și pentru bărbați, dar și pentru copii (zona destinată ”juniorilor” este realizată în parteneriat cu Spyder).

Din magazinul ProShop puteți cumpăra și Salomon SpeedCross 4, pantof de alergare despre care găsiți detalii aici. Un review complet veți putea citi în curând pe 4run.ro.

proshop-banner-web

Cum veți ști că echipamentul pe care îl veți cumpăra din magazinul ProShop este cel în care vă veți simți cel mai bine? Salomon a creat o zonă specială dedicată testării și customizării acestuia care cuprinde:

  • Bandă de alergare și cameră video de mare viteză pentru analiza mersului și alergării, în urma analizei urmând să vă fie recomandae branțuri specializate;
  • Salomon ContaGrip Tool (testare aderență talpă pantofi);
  • Salomon Premium Foot Measurer (măsurarea precisă a piciorului);
  • Salomon Custom Shell (personalizarea carcasei clăpari);
  • Salomon Liner Fit Machine (personalizarea căptușeală clăpari).

Salomon Custom Shell

Pe site-ul salomon.ro puteți găsi și Speedcross Pro, pantofi de alergare la care am făcut preview aici.