Romanian Running Awards
Romanian Running Awards

Cei mai buni alergători din 2015 / Votează-ți favoriții!

4shop.ro

După un an plin de competiții am hotărât să organizăm Romanian Running Awards, cei mai buni alergători din 2015 (masculin și feminin) urmând a fi deciși prin votul pe care îl veți acorda în sondajul de mai jos, deschis până pe 15 decembrie.

Sondajul a fost închis! Mulțumim!

Câștigătorii celor 7 categorii (Maraton/Semi, Fond, Semifond, Sprint, Alergare Montană, Ultramaraton, Orientare în Alergare) și Alergătorul/Alergătoarea anului vor fi anunțați pe 15 decembrie. Puteți folosi butoanele colorate de subsolul paginii pentru a vedea o selecție a rezultatelor din acest an pentru fiecare din sportivii nominalizați. Propunerilor atleților și orientariștilor de la fiecare categorie au fost făcute de 4run.ro în colaborare cu Robert Hajnal și Radu Milea. Apasați pe ”căsuța” în care apare favoritul dumneavoastră și alegerea va fi contabilizată automat. Puteți vota la toate cele 16 categorii! 🙂

MARATON/SEMI FOND SEMIFOND SPRINT ALERGARE MONTANĂ ULTRAMARATON ORIENTARE

Vom acorda și distincții speciale pentru rezultate deosebite realizate în sportul de anduranță și pentru contribuția la promovarea sportului din România!

Fotografii: 4run.ro, advendure.com, worldofo.com, sportnews.ro, pagini personale facebook sportivi.