Testează pantofii de alergare On la Maratonul București

4shop.ro

Sunt mai bine de nouă ani de când On a reușit să revoluționeze alergarea, iar acest lucru este confirmat de numeroasele premii câștigate. Tehnologiile inovatoare, materialele premium de ultimă generație și design-ul curat, ridică standardul produselor de alergare, oferind alergătorului confort și performanță maximă.

Tehnologia CloudTec™ regăsită pe toți pantofii On are la bază două aspecte esențiale, greu de egalat: amortizarea, prin comprimarea elementelor Cloud, și un avânt exploziv, în momentul desprinderii de la sol. Duminică, 13 octombrie are loc Maratonul București 2019, probabil cel mai mare concurs de alergare din România, iar pentru asta, venim cu câteva sugestii în alegerea pantofilor On potriviți.

Advertorial On România

Cloudstratus

Dacă vrei să parcurgi tura de 42 km, ai nevoie de un pantof care preia șocurile de la primul, până la ultimul kilometru. Spre deosebire de ceilalți pantofi de la On, Cloudstratus are două straturi de elemente Cloud, care lucrează sincronizat, pentru o alergare lină și susținută. Practic, dublează amortizarea și avântul exploziv.Cloudflyer

Pentru semi-maraton, propunem mai multe variante, în funcție de alergator. Cei care nu sunt alergători de viteză, dar vor un pantof cu un plus de stabilitate și amortizare, îi îndreptăm către modelul Cloudflyer. Acesta cântărește 255 grame (mărimea 42), are zona călcâiului întărită, iar talpa este ușor evidențiată spre exterior, în zona vârfului și a călcâiului.Cloud X și Cloudflow

Pentru cei care aleargă în mod constant și vor un plus de viteză, Cloud X și Cloudflow sunt probabil cele mai potrivite modele de la On, de altfel și cele mai căutate de către atleții profesioniști. Atuurile acestor două modele sunt: greutatea redusă, respirabilitate ridicată și viteza.

Dacă încă nu ești hotărât cu ce vei alerga în weekend, te așteptăm la stand-ul On din cadrul Sport Expo, să probezi noile modele. Vom avea și o flotă de test, pentru cei care doresc să încerce pantofii On, în cadrul maratonului.