Caldorado III, ultra-confort de la Columbia Montrail / Preview

4shop.ro

Columbia Caldorado III este un pantof despre care producătorii spun că sunt ultra-confortabili și te fac să simți cărarea așa cum nu ai mai făcut-o până acum.

Producătorii Columbia Caldorado III spun că au combinat amortizarea cu o stabilitate ridicată pentru a crea o alergare lină. În plus, cu o combinație de talpă între Fluid Flex și Trans Alps, se asigură o aderență excelentă.

Un pantof de alergare de antrenament dar și de cursă, cu numeroase tehnologii avansate de la Columbia, Caldorado III (care are și o ediție limitată destinată Ultra Trail du Mont Blanc), promite o zonă întărită în fața degetelor, pentru confort și protecție, o meșă rezistentă și o zonă care flexează ușor în fața zonei de jos a șireturilor. În plus, cu ajutorul Fluid Foam și Fluid Guide se asigură confort, amortizare, flexibilitate, suport și stabilitate. Are un drop de 8mm și 287 de grame la mărimea 42.

Parte superioară din material textil, fără cusături, cu posibilitate de aerisire, are partea din faţă întărită. Talpa intermediară foarte uşoară, cu structură celulară cu tehnologie, așa cum am menționat mai sus, Fluid Foam şi Fluid Guide, asigură un confort sporit și o aderență sporită.

Review pe 4run.ro, în curând!