Bajada III, amortizare, suport și flexibilitate de la Columbia Montrail

4shop.ro

Pantofii de alergare Bajada III, parte din colecția Montrail de la Columbia, sunt universali, prin urmare, ne spun producătorii, adecvați atât pentru antrenament cât și pentru diferite competiții.

Partea superioară a pantofilor este fără cusături, ușoară și asigură o încălțare confortabilă, și în același timp o adaptare flexibilă care asigură că pietrișul nu penetrează interiorul pantofului. Este o structură cu plasă care oferă confort obișnuit, cu vârful întărit cu o placă de protecție suplimentară pentru protejarea degetelor de la picior în timpul alergării.

Talpa asigură amortizare corespunzătoare și aderență bună în timpul alergării. Pantofii pot fi utilizați și pe terenuri mai accidentate datorită tehnologiei Gryptonite aflat pe toată lungimea tălpii. Drept urmare, cu acești pantofi este ușor să alergi atât pe un teren cu stânci, cât și pe unul acoperit cu noroi sau pe un drum forestier. Talpa intermediară este dotată cu tehnologia Fluid Foam. Talpă exterioară, tehnologie TrailShield, este prevăzută cu caneluri flexibile integrate pe partea frontală, pentru o tracțiune perfectă pe diferite suprafețe.

Pantofii Bajada III, pot fi achiziționați de aici.

În curând, review!