FOX TRAIL Half Marathon, RUNFEST

Azi, ultima zi de înscriere la FOX Trail Half Marathon

Azi, până la 23.59, este ultima zi de înscriere la competiția de alergare din 2 septembrie 2017, în pădurea Băneasa. Toamna aduce curse atractive în pădurea Băneasa la unul dintre cele mai așteptate evenimente din seria RUNFEST: Bucharest FOX TRAIL Half Marathon! 

Pe 2 septembrie ne dăm întâlnire la marginea Capitalei pentru a ne manifesta din plin libertatea de mișcare la cea de 5-a ediție a concursului din calendarul RUNFEST, ce are loc în prima lună de toamnă. Bucharest FOX TRAIL Half Marathon oferă ocazia tuturor pasionaților de alergare să se bucure de trasee variate croite în pădurea Băneasa: Scurt – 5 km, disponibil pentru copii și începători, de la vârsta de 6 ani în sus; Standard – 10 km, accesibil pentru toți concurenții ce au împlinit 14 ani și vor să experimenteze o tură mai lungă pe teren accidentat; Epic – 21 km, o probă de semimaraton solicitantă deschisă alergătorilor obișnuiți cu antrenamentele de anduranță, fie amatori, fie profesioniști.

Indiferent de cursa aleasă la Bucharest FOX TRAIL Half Marathon vă puteți bucura în voie de liniile lungi și late ale drumurilor forestiere, potecile ascunse combinate cu single track-urile dinamice de la marginea sa, de atmosfera și experiențele frumoase care au loc în zona de Start/Finish, cu sprijinul partenerilor și al sponsorilor.

Fiecare concurent se va bucura de un pachet de Start ce include: un tricou de bumbac imprimat cu emblema ediției Bucharest FOX TRAIL Half Marathon 2017, număr de concurs și cip unic de cronometrare, un gel energizant de la GoldNutrition, un voucher de discount oferit de Watchshop și un produs Persil, util pentru 20 de spălări. La final, participanții vor primi binemeritata medalie de Finisher, o porție gustoasă de paste Barilla, nr. 1 în Italia, și se vor răcori cu o doză de URSUS Cooler (+18 ani). La toate acestea se adaugă serviciile specifice unui eveniment sportiv oferite de echipa MPG, la standarde ridicate de organizare și atmosfera energizantă de la Start/Finish.

Înscrierile în eveniment se pot face online pe pagina competiției de pe runfest.ro, iar pentru acces direct click aici. Ultima zi în care mai aveți ocazia să vă înregistrați online în acest concurs este joi, 31 august 2017. Pe 2 septembrie, în dimineața evenimentului, se vor putea face înscrieri la fața locului în limita locurilor disponibile și la prețul afișat pentru acea dată. Copiii sub 12 ani se pot înscrie cu o taxa unică de concurs de 45 de lei, indiferent de momentul rezervării. Pentru a vedea programul detaliat al evenimentului, click aici.FOX TRAIL Half Marathon, 2017Toti alergătorii înscriși în competiție și care sunt prezenți la eveniment vor fi incluși automat în tombola desfășurată la finalul curselor de alergare, pe 2 septembrie a.c., unde pot câștiga 1 ceas ACCURIST SPORT 7001 CRONOGRAF. Extragerea de la tombolă se face prin random.org și se adresează doar celor prezenți la fața locului, titulari ai numerelor de concurs anunțate.

Ediția a 5-a a evenimentului este susținută de Persil, Barilla și Bucovina, în calitate de sponsori oficiali, și de sponsorii iNES Group, URSUS Cooler, Mio Technology și MiVia™, GoldNutrition, WatchShop.ro și Divertiland Playland. Competiția se desfășoară cu sprijinul partenerului medical Sanador și al partenerilor: Primăria Municipiului București, Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București, ASVSU, Brigada de Voluntari, Even’thor și Asociația Club Sportiv „Zsolt Gyongyossy, educație prin Sport”.

Bucharest FOX TRAIL Half Marathon 2017 beneficiază de sprijinul a numeroși ambasadori sportivi ai sistemului RUNFEST – runfest.ro: Gabriela Szabo – multiplă campioană olimpică și mondială la atletism; Zsolt Gyongyossy – antrenor emerit; Răzvan Jugănaru – multiplu campion național la MTB; Horațiu Dumitrescu – multiplu campion național și internațional la triplusalt și Personal Training Manager la World Class România; Călin Novăcescu – antrenor Taekwondo și Fitness; Sorin Chineață, alergător la semimaratoane și maratoane internaționale.