maraton București

Avem o înscriere gratuită la Semimaratonul București!

Avem din nou concurs, de data asta pentru Semimaratonul București, competiție ce va avea loc pe 15 mai 2016. O înscriere gratuită la semimaraton sau la cursa individuală de 10,5 km, la alegerea dumneavoastră! Baftă!

CONCURS! CONCURS! CONCURS!

Iată ce trebuie să faceți pentru a câștiga înscrierea gratuită, la semimaraton sau la cursa de 10.5 km, la alegerea dumneavoastră:

  • Puneți la anunțul care prezintă concursul pe pagina de Facebook 4run.ro, sub formă de comentariu, o poză în care sunteți surprinși în alergare. Adăugați și următoarele hashtag-uri #4run, #4run_Romania, #RunInBucharest și #BucharestHalfMarathon.
  • Dați un “Like” anunțului de pe Facebook, paginii 4run.ro și unul paginii Bucharest HALF MARATHON, asta dacă nu sunteți deja fani.
  • Grabiți-vă să urmați pașii indicați până pe 26 aprilie, la ora 20.00. Până pe 28 aprilie, câștigătorul trebuie să se înscrie, numele său urmând să fie dat spre validare organizatorilor.

Concursul se desfășoară doar pe pagina Facebook 4run.ro, în perioada 21-26 aprilie. Detalii despre curse și înscriere la Semimaratonul București, pe www.bucuresti21km.ro.

HARTA SEMIMARATON BUCUREȘTI – 21,097 km, ștafetă, 10,548 km, 3,6 km

general_map-buharest21