Timisoara 21k, 5 mai, 2019

Avem 5 înscrieri gratuite la 5 curse din 2020! Prima, la SportGuru Timișoara 21k!

Astăzi, s-a dat START VOT la Romanian Running Awards 2019! În cadrul premiilor 4run.ro se vor vota cei mai buni alergători români, atât la general cât și la categorie (sprint, semifond, fond, maraton [mare fond], alergare montană și ultramaraton asfalt), în fiecare zi de vot punându-se la bătaie câte o înscriere gratuită la cinci super-curse din 2020. Votează (formularul de vot, la finalul textului) și câștigă!

Cele 5 curse sunt organizate de Asociația Sport la Orice Vârstă: Bucharest Urban Athletics Auchan, Corcova Trail Race, Retezat SkyRace Intersport, SportGuru Timișoara 21k și Carpathia Trails (Solo Run Bucegi sau Solo Run Leaota). Mai mult, cei cinci norocoși/norocoase vor intra într-o nouă extragere, primii trei urmând să aibă câte o înscriere gratuită și la Maratonul București, Semimaratonul București și Bucharest 10k & Family Run (fiecare câte o cursă, în ordinea extragerii) și să primească câte un hamac de la BTA Hammocks!

Spor la vot, baftă la extragere!

Astăzi, punem la bătaie înscrierea gratuită la SportGuru Timișoara 21k (29 martie 2020)!

Tot ce trebuie să faceți pentru a o câștiga este să ne ”spuneți”, sub forma unui comentariu la anunțul care prezintă concursul pe pagina de Facebook 4run.ro, până pe 21 decembrie, ora 17.00, care au fost câștigătorii din 2015 de la Romanian Running Awards (cea mai bună alergătoare și cel mai bun alergător)?

Baftă!

Vom alege câștigătorii prin random.org. Îi vom anunța până pe 29 decembrie.

Premiile 4run.ro, Romanian Running Awards, au fost realizate pentru a aduce în prim plan cele mai bune performanțe și rezultate ale alergătorilor români, prin votul vostru sportivii urmând să aibă satisfacția de a ști că sunt apreciați de poate cei mai informați pasionați de alergare din România.

#4run #4run_Romania #alergare #alerg #sport #atletism #run #running #courir #correr #futas #fond #sprint #semifond #munte #maraton #semimaraton #pista #viteza #velocitate #Timisoara

SPRINT SEMIFOND FOND MARATON ALERGARE MONTANĂ ULTRAMARATON (asfalt)