Dragomir Cristian, alături de Liliana Danci, Loredana Cimpoieru și alte atlete de la Caransebeș

Au votat și antrenori la premiile 4run.ro. Cum?

O să prezentăm opțiunile a doi antrenori români de atletism, Cristian Dragomir și Marin Istrare, primul o pregătește pe Liliana Dragomir (Danci), celălalt pe Ancuța Bobocel, care au votat cei mai buni alergători la Romanian Running Awards, premiile 4run.ro energizate de GoldNutrition.

Chiar dacă antrenează sportivi care apar în clasamentele noastre, Cristian Dragomir și Marin Istrare au acceptat să-și declare favoriții, antrenorul maratonistei Liliana Dragomir votând la toate categoriile, pe când cel al Ancuței Bobocel, numai la semifond, fond , maraton și alergătoarea și alergătorului anului.

Cristian Dragomir a avut aceleași opțiuni ca și Constantina Diță în ce privește cei mai buni alergători români din 2016, nominalizându-i pe Ancuța Bobocel și pe Marius Ionescu. La cele opt categorii evidențiate de noi, maraton, fond, semifond, sprint, orientare, alergare montană, ultramaraton și triatlon, antrenorul din Caransebeș a votat cu:

  • Ancuța Bobocel, alături de antrenorul Marin IstrateMaraton: Paula Todoran & Marius Ionescu
  • Fond: Ancuța Bobocel & Alexandru Corneschi
  • Semifond: Florina Pierdevară/Claudia Bobocea & Cătălin Voicu
  • Sprint: Andrea Miklos & Ioan Andrei Melnicescu
  • Orientare: Andra Anghel & Ionuț Zincă
  • Triatlon: Antoanele Manac & Ciprian Bălănescu
  • Alergare Montană: Denisa Dragomir & Szabolcs György
  • Ultramaraton: Georgeta Manolache & Robert Hajnal

Marin Istrate i-a ales pe Paula Todoran și Marius Ionescu, cei mai buni maratoniști, pe Ancuța Bobocel și pe Alex Corneschi, la cei mai buni fondiști, și pe Florina Pierdevară și Ioan Zăizan, la cei mai buni semifondiști. Dacă nu ați făcut-o până acum, puteți vota și voi, până pe 15 decembrie, cei mai buni alergători la categoriile maraton, fond, semifond, sprint, alergare montană, orientare, ultramaraton și triatlon, dar și alergătorul și alergătoarea anului, folosind lista de mai jos. În subsolul paginii, dacă este necesar, puteți vedea o selecție a rezultatelor din acest an pentru fiecare din sportivii nominalizați.

MARATON FOND SEMIFOND SPRINT ALERGARE MONTANĂ ULTRA ORIENTARE TRIATLON