SkyRun din SkyTower
SkyRun din SkyTower

Au fost 680 de scări! Sky Run din Sky Tower! /Blog

Sky Run-ul din Sky Tower! Organizare: bună! Mers în sus! 34 de etaje, 20 de scări fiecare! 5 minute și 4 secunde, cele mai scumpe minute ”alergate” de mine în viața asta! 🙂

Start – Am plecat tare! După 10 scări, am scăpat de vecinul meu de număr, un ”rotund” cu «five fingers» în picioare. Ce dracu’ face cu alea în picioare? O întrebare care mi-a staționat în cap ca o gumă de mestecat lipită într-un păr ondulat! Am scăpat cu greu de ea!
Etajul 10 – 1 minut și 10 secunde? Plm, asta înseamnă vreo 4 minute la final! O să mori, bă, o să mori! Trag cu mâinile de bara din dreapta parcă scot găleți pline de apă din puț!

Am un ochi pe ceas
Un ochi pe ce-a rămas de tras
N-o s-ajungă
Din punctul de vedere-al orbului mi-a fugit punctul de fugă

Etajul 15 – Respirația, ca la gravide pe patul de naștere! Văd viitorul, văd că dacă m-aș vedea de pe margine ar părea că merg cu încetinitorul!
Etajul 17 – Vreau aer! Trag cât pot de tare, pe nas și pe gură, aș vrea să pot inspira și pe fund! Ce intră e rece, al dracului de rece!

Visele se sparg, merg, am trecut de prag
La toaletă scot la aer tot ce-a fost mai drag
N-am să cad decât din pat, fredonând băut
Consum mereu de la-nceput, n-am nimic de pierdut

Etajul 24 – Ceva în față! În chinuri! Depășesc! Îmi simt mâinile ”leșinate”! Îmi aduc aminte de ce zicea Eugen: au ”murit” mâinile, te caci pe ea de alergare! Parcă nu folosea exact cuvintele astea, dar, căcat, ce mai contează! Au ”murit”!
Etajul 30 – Sunt o târâtoare care se târăște! Inima mai mult ca sigur a explodat dar n-am fost eu atent când s-a întâmplat!

Bate, bate, bate inima, ți-e rău?
Nu te bate gându’ cum te bat io!

Etajul 34 – Trec de ușa deschisă! Încetinesc, s-a terminat! Plm, urlă lumea la mine, nu s-a terminat! Mai e ceva de fugă și pe plat!
Finiș – Tuse, horcăit! Data viitoare iau liftul, plm!

În direct transmit dintr-o oarecare bombă,
Treaz nu sunt, sub nicio formă
P-aia de sub mas-o țin de cap, nu de vorbă,
Pe nota mea de plată scrie: O să mori bă!

(fotografie: smartatletic.ro, detalii despre competiție pe site-ul oficial, versuri: Paraziții & Raku)