Ancuța Bobocel se alătură lui Marius Ionescu, Nicolae Soare și Andrei Preda pe lista alergătorilor de top susținuți de GoldNutrition România.

Ancuța Bobocel a terminat anul trecut cu un loc patru la Campionatul European de Cros, alături de echipă câștigând medalia de bronz. De fapt, tot sezonul de cros a fost la înălțime, atât la nivel național, balcanic cât și continental. După ce în 2016 sportiva a participat la a treia ediție a Jocurilor Olimpice consecutivă, anul acesta a ajuns la o înțelegere cu GoldNutrition România, firmă de produse de nutriție portugheză care o va susține în drumul ei spre Mondialele de Atletism de la Londra și nu numai.

Despre GoldNutrition

Brand-ul GoldNutrition a fost lansat în Portugalia în 2003, ajungând la ora actuală cel mai cunoscut și bine vândut, cu peste 80 de brand endorseri în lume, sportivi de performanță. GoldNutrition a pătruns pe piața din România acum 8 ani, distribuind în prezent peste 80 de produse. Produsele GoldNutrition sunt concepute din materii prime atent selecționate, certificate în laboratoare din UE, fiind astfel apreciate de tot mai mulți sportivi amatori și de performanță din întreaga lume. Gama GoldNutrition deține o varietate de produse care respectă toate standardele internaționale de calitate și care îndeplinesc obiectivele urmărite: slăbire, creșterea masei musculare, energizare, vitaminizare și mineralizare. Suplimentele pentru sportivi sunt testate anti-doping, dețin certificate de analiză microbiologică și GMP și au studii clinice care susțin calitatea lor.

Avantajele GoldNutrition: certificate de analiză microbiologică și GMP (Germania, Belgia) și certificare dopping în laboratoare europene recunoscute (Koln, UK, Lisabona, România). Produsele GoldNutrition se adresează în principal persoanelor care practică sport în mod constant sau ocazional: sportivi de performanță înregistrați la federații sau cluburi sportive, sportivi amatori care practică sportul ocazional în săli de fitness sau în aer liber și persoane care doresc să își întrețină starea generală de sănătate printr-un aport de suplimente nutritive.