Alergare montană, Jazz și distracție la Smida Trail, Adventure Run in Transylvania. Pe 18 august!

Pe data de 18 august se dă startul la sport, cultură și distracție la Smida, în Parcul Natural Apuseni!

Desfășurată într-o locație de vis, competiția Smida Trail, Adventure Run in Transylvania – pe scurt START – își propune să adune la un loc iubitorii de alergare, muzică bună și relaxare, contribuind prin acest eveniment la conceptul de Sport & Fun. Competiția reprezintă o oportunitate excelentă pentru concurenți, familiile și prietenii lor pentru a petrece împreuna o zi de vară sau chiar o minivacantă la munte, de a se relaxa, de a profita din plin de aerul oxigenat din Parcul Natural Apuseni, de a face mișcare și de a se distra până târziu în noapte pe ritmuri de jazz la Smida Jazz Festival.

START este o competiție care se adresează tuturor, de la persoane care practică atletismul din plăcere la persoane care fac trail running la nivel de performanță, la sportivi experimentați, care se desfașoară în inima Parcului Natural Apuseni, arie protejată ce se află printre ultimele zone naturale de carst împădurit de mari dimensiuni din întreaga Europă.

Pentru ca esti cititor 4run.ro, beneficiezi de un discount de 14%, cod de discount “START Smida-4run” valabil până la data de 15 Iulie.

Program, sâmbătă, 18 august 2018, ora 11:00

  • Smida Trail Run – 26 km
  • Adventure Run și IT & Innovation Run – 11 km
  • Napofarm Family Run – 1,5 km

După sosirea ultimilor participanți la Smida Trail, Adventure Run in Transylvania – START 2018, continuăm distracția participând cu mic, cu mare la SMIDA JAZZ FESTIVAL.

Locatie – goo.gl/maps/Uix42P9Bhnk

Detalii privind regulamentul și programul evenimentului se găsesc pe atleticcluj.ro/events/start/ și pe Facebook: facebook.com/events/1708829369196098/Evenimentul Smida Trail, Adventure Run in Transylvania este organizat de Clubul Sportiv Atletic Cluj. Clubul este coordonat de Mihaela Botezan, recordmenă națională la 10.000 m, maratonistă, participantă la campionatele mondiale și europene, precum și la Olimpiada de la Atena în 2004.

Comunicat de presă