Un bebeluș a fost salvat după ce părinții săi au fost asasinați într-o benzinărie

4shop.ro

Un fost sportiv român, Hunor Csutak, acum polițist în Detroit, a salvat un copil de numai câteva luni după ce părinții săi au fost împușcați într-o benzinărie.

Un dublu asasinat a avut loc într-o benzinărie Marathon (n.n – așa se numește, Marathon Gas Station) din Detroit. Doi indivizi mascați s-au apropiat de o mașină oprită și au tras o ploaie de gloanțe prin geamurile deschise ale autoturismului omorând persoanele aflate pe cele două locuri din față, un băiat și o fată, ambii de 22 de ani. Polițiștii sosiți la fața locului, printre ei și Hunor Csutak, au avut o surpriză. ”Am alergat spre mașină, am văzut 2 victime înauntru dar am auzit în același timp și un bebeluș plângând. L-am luat, am verificat să nu fie și el atins de gloanțe, din fericire nu era. Îmi spuneam doar, te rog, te rog, să nu fii rănit”, a precizat pentru clickondetroit.com, Csutak. Poliția a arestat deja două persoane suspecte.

Hunor Tamas Csutak este din Sfântu Gheorghe, a fost atlet în România și încă mai aleargă competiții pe asfalt în SUA, la un nivel foarte bun. Tatăl său a fost de asemenea atlet, în 1989 fiind chiar și vicecampion național de cros (campion național de cros cu echipa).

Foto: Hunor Csutak & Ovidiu Olteanu facebook