Tom Owens, Retezat SkyRace

A doua înscriere gratuită! La Retezat SkyRace!

4shop.ro

Votul pentru cei mai buni alergători din 2018 continuă, la finalul textului găsiți formularul unde puteți alege favoritul, dacă nu ați făcut-o deja. Azi, punem la bătaie a doua înscriere gratuită, de data asta la Retezat SkyRace (15 iunie 2019, înscrieri între 10-24 ianuarie).

Tot ce trebuie să faceți pentru a o câștiga este să ne ”spuneți”, sub forma unui comentariu la anunțul care prezintă concursul pe pagina de Facebook 4run.ro, până pe 23 decembrie, ora 17.00, care au fost câștigătorii din 2018 de la Retezat SkyRace Intersport?

Baftă!

Așa cum v-am anunțat, în fiecare zi în care se poate vota, 19-23 decembrie, veți putea participa la 5 extrageri la sorți, pentru o înscriere gratuită la 5 curse din anul 2019, evenimente organizate de Asociația Sport la Orice Vârstă: Timisoara 21k, Retezat SkyRace, Corcova Trail Race, Alba Iulia City Race și Bucharest Urban Athletics!

Ieri, a început concursul pentru înscrierea de la Timisoara 21K, este în desfășurare, durează până pe 22 decembrie ora 17.00. Găsiți detalii pe pagina noastră de Facebook.


#4run #4run_Romania #alergare #alerg #sport #atletism #run #running #courir #correr #futas

Vom alege câștigătorii prin random.org. Îi vom anunța pe 28 decembrie.