Retezat SkyRace 2018

A cincea înscriere gratuită! La Retezat SkyRace Intersport!

Votul pentru cei mai buni alergători din 2019 continuă, la finalul textului găsiți formularul unde puteți alege favoritul, dacă nu ați făcut-o deja. Astăzi, punem la bătaie a cincea înscriere gratuită, la Retezat SkyRace Intersport 2020!

Tot ce trebuie să faceți pentru a o câștiga este să ne ”spuneți”, sub forma unui comentariu la anunțul care prezintă concursul pe pagina de Facebook 4run.ro, până pe 25 decembrie, ora 17.00, care credeți că vor fi câștigătorii din 2020 (da, de la anul!) de la Romanian Running Awards (cea mai bună alergătoare și cel mai bun alergător)?

Baftă!

Vom alege câștigătorii prin random.org. Îi vom anunța până pe 29 decembrie.

Premiile 4run.ro, Romanian Running Awards, au fost realizate pentru a aduce în prim plan cele mai bune performanțe și rezultate ale alergătorilor români, prin votul vostru sportivii urmând să aibă satisfacția de a ști că sunt apreciați de poate cei mai informați pasionați de alergare din România.

În cadrul premiilor 4run.ro se vor vota cei mai buni alergători români, atât la general cât și la categorie (sprint, semifond, fond, maraton [mare fond], alergare montană și ultramaraton asfalt), în fiecare zi de vot punându-se la bătaie câte o înscriere gratuită la cinci super-curse din 2020. Votează și câștigă! Cele 5 curse sunt organizate de Asociația Sport la Orice Vârstă: Bucharest Urban Athletics Auchan, Corcova Trail Race, Retezat SkyRace Intersport, SportGuru Timișoara 21k și Carpathia Trails (Solo Run Bucegi sau Solo Run Leaota). Mai mult, cei cinci norocoși/norocoase vor intra într-o nouă extragere, primii trei urmând să aibă câte o înscriere gratuită și la Maratonul București, Semimaratonul București și Bucharest 10k & Family Run (fiecare câte o cursă, în ordinea extragerii) și să primească câte un hamac de la BTA Hammocks!

Așa cum v-am anunțat, în fiecare zi în care se poate vota, 18-22 decembrie, veți putea participa la 5 extrageri la sorți, pentru o înscriere gratuită la 5 curse din anul 2020, evenimente organizate de Asociația Sport la Orice Vârstă: Bucharest Urban Athletics Auchan, Corcova Trail Race, Retezat SkyRace Intersport, SportGuru Timișoara 21k și Carpathia Trails (Solo Run Bucegi sau Solo Run Leaota).

Acum două zile a început concursul pentru înscrierea de la Bucharest Urban Athletics Auchan, care durează până pe 23 decembrie, ora 17.00. Ieri, cel pentru înscrierea la Carpathia Trails (Solo Run Bucegi sau Solo Run Leaota), care durează până pe 24 decembrie, ora 17.00. Găsiți detalii pe pagina noastră de Facebook.

#4run #4run_Romania #alergare #alerg #sport #atletism #run #running #courir #correr #futas #fond #sprint #semifond #munte #maraton #semimaraton #pista #viteza #velocitate #Timisoara

SPRINT SEMIFOND FOND MARATON ALERGARE MONTANĂ ULTRAMARATON (asfalt)