Runfest Cernica
Runfest Cernica

350 de copii vor participa gratuit la RUNFEST, pe 17 aprilie

350 de copii, cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani, sunt invitați să participe gratuit la KIDS RACES RUNFEST din cadrul evenimentului RACE TO NATURE  Trail & Family Run, ce va avea loc pe 17 aprilie la Cernica.

Pe 17 aprilie, toti puștii care se vor alinia la start, pentru a lua parte la KIDS RACES RUNFEST by Ion Țiriac Foundation, vor avea bucuria să o aibă alături pe Gabriela Szabo, campioană olimpică și mondială la atletism, care susține în acest fel mișcarea în rândul copiilor pentru o viață sănătoasă și un spirit deschis și prietenos.

Cei mici au la dispoziție curse desfășurate pe 2 trasee de concurs diferite. Astfel, cei cu vârste între 6 și 7 ani vor putea alerga pe un traseu de un kilometru, special amenajat în perimetrul Extreme Park Cernica. Pentru copiii cu vârste între 8 și 11 ani este disponibil un traseu de 2 kilometri, realizat tot în cadrul parcului de aventură, astfel încât tura de alergare să fie una plăcută și distractivă. Copiii înscriși în competiție vor primi pachetul de concurs ce include: tricou personalizat cu emblema KIDS RACES RUNFEST by Ion Țiriac Foundation; număr de concurs personalizat, cu cip de cronometrare atașat; voucher cu discount oferit de Running Warehouse Europe; crackers; medalie de Finisher, după încheierea cursei; o porție de paste Barilla, nr. 1 în Italia, ce va fi acordată la finalul concursului. Înscrierile sunt deschise și se fac exclusiv online pe runfest.ro, pe pagina dedicată evenimentului, până pe 13 aprilie inclusiv. (foto: runfest.ro)