Inspirați de plajele însorite din California, pantofii Zoot Del Mar sunt proiectați să ofere maxim de confort indiferent de distanța pe care alegeți să o parcurgeți.

Zoot Sport este o companie care a luat naștere în 1983, în Kona, Hawaii, acolo unde anual se desfășoară Campionatul Mondial de Ironman. Specializată pe produse și echipamente pentru triatlon, Zoot Sport produce o gamă largă de echipamente și accesorii specifice celor trei discipline, alergare, cicilism și înot.

zoot-del-mar-talpa

Pantofii de alergare Del Mar prezintă o amortizare foarte bună în ideea de a oferi sportivului o alergare confortabilă și în același timp care să se adapteze suprafeței de ”rulare”. Printre tehnologiile folosite de cei de la Zoot pentru acest pantof cu o ”cădere” de 8 mm (călcâi – 25, vârf – 18) și o greutate de 283 de grame amintim: BareFit (căptușeala din interior și plasa care acoperă pantoful oferă respirabilitate, durabilitate și stabilitate), 3D Printed Upper (mai mult suport pentru picior), 360 Reflectivity (pentru a fi observat pe timp de noapte), Carbon Rubber (talpă exterioară din cauciuc cu carbon, pentru tracțiune) sau Constant Gorund Contact (mai multe inserții în partea frontală și de mijloc a tălpii pentru mai multă amortizare și durabilitate).