Gyorgy Szabolcs
Gyorgy Szabolcs

Zincă și Dragomir, pe primul loc, Szabolcs, pe doi

4shop.ro

Într-o cursă de început de sezon, cei mai buni alergători montani români, Denisa Dragomir, Ionuț Zincă și Gyorgy Szabolcs, au terminat pe primele locuri ale clasamentului.

Cursa Serra del Coto (Spania), la a 11-a ediție, a avut un traseu de 22,1 kilometri cu 1.250 de metri diferență pozitivă de nivel, altitudinea maximă atinsă fiind de 996 de metri. Denisa Dragomir a fost prima fată din concurs, terminând cu timpul de 2 ore, 5 minute și 28 de secunde. La băieți, pe primele două locuri au sosit Ionuț Zincă (1.47.40) și Gyorgy Szabolcs (1.48.40). (fotografii: Alberto Rico, Alejandro Ferrandiz Gomis, Antonio Vidal, grupmuntanyamonover.com)

Ionuț Zincă
Ionuț Zincă

”Semi de antrenament”: Ionescu, pe 1, Corneschi, pe 3

La startul celei de-a treia ediții a semimaratonului Huelva s-au aliniat și Marius Ionescu și Alexandru Corneschi, aflați în cantonament în Portugalia, la Monte Gordo. Folosită mai mult ca un test pentru a afla nivelul de pregătire, cursa a fost controlată de cei doi români și de spaniolul, Emilio Martin, dublu campion mondial de duatlon. Cei trei sportivi au trecut linia de finiș la diferențe mici unul de altul: Marius Ionescu (67.06), Emilio Martin (67.10) și Alexandru Corneschi (67.14). (foto: huelva24.com)

ionescu-corneschi-huelva