Romanian Running Awards 2017

Votează alergătorii anului 2017!

A fost un an în care alergarea montană, pe toate distanțele, a fost la înălțime, un an în care ultramaratoniștii ”de asfalt” s-au făcut vizibili, un an în care am făcut ”valuri” în Diamond League. A fost 2017! START VOT!

Între 15 și 21 decembrie (ora 13.00) veți putea vota la nouă categorii, Sprint, Semifond, Fond, Maraton, Ultramaraton asfalt, Ultramaraton montan, Alergare Montană, Orientare în Alergare și Triatlon, ca de altfel și pe cel mai bun alergător și pe cea mai bună alergătoare din România, folosind formularul de vot de mai jos. Apăsați pe ”căsuța” în care apare numele favoritei/favoritului vostru și alegerea va fi contabilizată automat. Dacă este necesar, puteți utiliza butoanele colorate din subsolul paginii pentru a vedea o selecție a rezultatelor din acest an pentru fiecare dintre sportivii nominalizați.

Puteți vota la toate cele 9 categorii (feminin & masculin) sau numai la una dintre ele, iar la ”Alergătorul anului” și ”Alergătoarea anului” puteți adăuga opțiunea voastră dacă aveți una care nu coincide cu finaliștii pe care i-am nominalizat noi.

Premiile 4run.ro, Romanian Running Awards, au fost realizate pentru a aduce în prim plan cele mai bune performanțe și rezultate ale alergătorilor români, prin votul vostru sportivii urmând să aibă satisfacția de a ști că sunt apreciați de poate cei mai informați pasionați de alergare din România. Pentru cea mai bună alergătoare a anului și pentru cel mai bun alergător al anului vor exista și premii, produse de la partenerul nostru GoldNutrition.

 

 

Premiile Romanian Running Awards, energizate de GoldNutrition

Ediția a treia a premiilor 4run.ro, Romanian Running Awards, este energizată de GoldNutrition, un brand portughez care produce suplimente pentru sportivi, produse de nutriție certificate de analiza microbiologică și de laboratoare anti-doping recunoscute. Împreună cu GoldNutrition România, vom acorda premii celui mai bun alergător român și celei mai bune alergătoare române și, de asemenea, vom efectua trageri la sorți în care vom oferi cititorilor 4run.ro ”kit-uri de cursă”.

SPRINT SEMIFOND FOND MARATON ORIENTARE MONTANĂ ULTRA (munte) ULTRA (asfalt) TRIATLON

(foto: maxmedals.com, foto: pixabay.com)