”Petrecăreții” vor petrece din nou! Corcova Trail Race a ajuns la ediția a VIII-a

4shop.ro

”Petrecăreții” vor petrece din nou! După pauza din 2020, Corcova Trail Race, singurul festival Sport&Fun din România, revine și e gata de spectacol între 29 iulie și 1 august. Sunteți așteptați să alergați, să pedalați și să vă distrați îmbrăcați în costume haioase și cu un pahar de vin în mână.

Înscrierile sunt deschise, puteți să vă procurați un loc, atât pentru voi cât și pentru însoțitori, de pe site-ul oficial, de pe corcova.trailrace.ro. Dacă aveți nevoie și de echipament de alergat, puteți să achiziționați articole sportive de calitate (Salomon, Columbia, Buff, GoldNutrition, RaidLight, On, Hannah, Rogers, Coros etc) de pe 4shop.ro, la cumpărături de peste 590 de lei, având asigurată înscrierea la Corcova Trail Race. Atenție, ofertă limitată! Detalii, aici!

Corcova Trail Race s-a transformat pe parcursul celor opt ani de existență într-o adevărată sărbătoare, Sport&Fun Festival, un eveniment în care distracția, sportul, alergarea sau MTB-ul, și vinul fac casă bună. A devenit concursul în care oameni îmbrăcați în costume haioase se fugăresc printre viile cu struguri de pe dealurile Corcova și Jirov, competiția în care toată lumea aleargă cu zâmbetul pe buze și cu gândul la petrecerea ce va urma la finalul curselor, manifestarea unde, seara, se degustă vin de calitate și bucate gustoase alături de familie și prieteni, ascultând muzică live.

Înscrieri online până pe 22 iulie, aici.

Un traseu de MTB și trei de alergare

Traseul de alergare mai lung, ”Jirov”, are 15 kilometri și 400 de metri diferență pozitivă de nivel. Proba mai scurtă, ”Corcova”, care se desfășoară pe dealul cu același nume, are doar 6 kilometri și 200 de metri diferență pozitivă de nivel. La MTB, se pedalează 21 de kilometri și se adună 600 de metri diferență pozitivă de nivel, pe un traseu care este de fapt o îmbinare a celor două de alergare. În plus, copiii au și ei cursa lor, de 500 de metri, o buclă în interiorul cramei Corcova, înscrierile urmând a se face la fața locului. (foto: fisheye.ro)