Urbatlon, 2017

Urbatlon 2017, pe 24 iunie, la Arena Națională

4shop.ro

Adrenalină, provocare, autodepășire, distracție și un final spumos la Urbatlon, anunță organizatorii! Dacă de toate acestea vă era dor… suspansul s-a încheiat. Ediția a IV-a a URBATLON e gata să ofere noi aventuri amatorilor de sport și distracție și să mențină nivelul de adrenalină la cote înalte! Vă așteptăm pe 24 iunie 2017 cu 9 probe interesante și noi surprize.

Cea mai energizantă cursă a verii se va desfășura pentru al patrulea an la Arena Națională și în Parcul Lia Manoliu, zonă în care spiritul sportivilor se simte intens, și va testa pofta de mișcare a tuturor participanților pe un traseu de alergare de 5 kilometri presărat cu probe atletice. Echipa MPG va organizate aceste probe atât pe inelul exterior al stadionului, un loc deosebit de generos ca spațiu și amenajare, cât și în interior oferind posibilitatea tuturor concurenților să admire ringul Arenei Naționale.

Ce vă așteaptă? Evenimentul are scopul să stimuleze nevoia de mișcare și de autodepășire a fiecăruia dintre noi, dar într-un mod distractiv, energizant și plăcut, această super cursă cu obstacole nefiind competitivă. Surprizele sunt însă pe măsură și veți avea de trecut pe rând prin 9 probe presărate cu diferite obstacole urbane. Fiecare va avea timp să parcurgă întregul traseu și să finalizeze cu bine cursa, mai ales că temele probelor sunt inspirate din rutina zilnică. Și, desigur, veți avea ocazia să îi sprijiniți și pe cei din jurul vostru, fie că vă sunt sau nu cunoscuți, pentru că încurajăm spiritul de echipă și de fairplay.

Pentru ediția din 2017 am pregătit mai multe surprize! Vom da startul cu o probă inedită, prin care vă sunt puse la încercare limitele fizice, dar și concentrarea și agilitatea, printr-o serie dinamică și rapidă de exerciții demnă de orice candidat la Going to Army. Odată depășit primul obstacol urmează provocarea Labirintului by eJobs, unde salturile sprintene vă vor fi de mare folos și veți continua cu seturi de sărituri și slalomuri la Work & Fun by World Class. Ușile se vor deschide larg pentru a admira grandoarea locației și a parcurge o lungă serie de trepte la Asaltul Arenei by MPG, ca apoi după o alergare ușoară să țopăiți la Jump & Fun by Toortitzi. E timpul pentru un serios Blocaj în trafic și o escaladare în forță a Piramidei. Urmează alte probe noi și vă îndemnăm să fiți cu ochii în patru pentru a nu rata niciun moment: Run like a Champ și Follow the leader. Și, nu uitați, să zâmbiți și să vă bucurați din plin de întreaga experiență. Finalul va fi mega spumos! Fotografii vor fi atenți la tot pasul pentru a surprinde momentele energice, amuzante și interesante ale URBATLON 2017.

Înscrierile sunt deschise pe pagina evenimentului de pe runfest.ro până pe 21 iunie 2017, puteți accesa direct prin click aici. Vârsta minimă de participare la aceasta competitie este de 12 ani.Fiecare concurent se va bucura de un pachet de tricoul imprimat cu emblema ediției URBATLON 2017, medalie de Finisher și produse utile în cursă oferite de sponsori. La final vă veți răcori cu un URSUS Cooler (+18 ani) și veți reface rezervele de energie cu o porție gustoasă de paste Barilla, nr. 1 în Italia. La toate acestea se adaugă atmosfera energizantă de la Start/Finish și serviciile evenimentului oferite de echipa MPG, la standarde ridicate de organizare.

Tonul mișcării va fi dat în rimuri tribale de membrii Bălașa Percussion Group și veți avea parte de o încălzire pe măsură coordonată de Horațiu Dumitrescu, Personal Trainer Manager la World Class România, înainte de a da curs provocărilor din cursa cu obstacole. Vă ținem la curent cu noutățile atât pe pagina URBATLON, de pe platforma runfest.ro, cât și pe Facebook RUNFEST!