Semimaraton București 2018

Under Armour, Sponsor Tehnic pentru Semimaratonul si Maratonul Bucuresti

4shop.ro

Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai importante evenimente de alergare stradală din România, anunță parteneriatul cu Kvantumsport, distribuitorul local al mărcii Under Amour.

„Suntem încântați de colaborarea cu Under Armour pentru cele mai mari evenimente Bucharest RUNNING CLUB 2019. Dorim să le oferim participanților noștri o experiență de alergare cât mai bună, iar tricourile performante și inovative Under Armour vor asigura confortul necesar oricărui alergator de lungă distanță”, a declarat Valeria Răcilă van Groningen, președinte BRC.

„Semimaratonul și Maratonul București sunt cele mai emblematice evenimente de alergare stradală din România și suntem bucuroși de această asociere strategică. Împărtășim asemeni Bucharest RUNNING CLUB aceleași valori sportive, precum și promovarea unui stil de viață echilibrat. Under Armour are deja o tradiție în implicarea și sprijinirea competițiilor de alergare stradală pe plan international iar alergătorii din toată lumea folosesc produsele noastre care înglobează cele mai noi inovații tehnologice, precum UA HOVR -noua noastră platformă de amortizare. Misiunea Under Armour este de a te face mai bun iar acest scop este motorul a tot ceea ce facem”, a declarat Ionuț Ionescu, Marketing Manager Kvantumsport, distribuitorul Under Armour în România.

Despre Under Armour

Under Armour, cu sediul central in Baltimore, Maryland, este un lider inovator, producator și distribuitor de echipamente sportive de performanță, încălțăminte și accesorii. Produsele inovatoare ale mărcii sunt concepute pentru a-I ajuta pe sportivi să devină mai buni, fiind comercializate în întreaga lume pentru consumatorii cu un stil de viață activ. Platforma Under Armour Connected Fitness ™ este cea mai mare comunitate digitală de sănătate și fitness din lume. Pentru informații suplimentare, vizitați www.uabiz.com.