Ultra Fair Play / foto: Andra Cătiaș

Un concurs altfel, un antrenament altfel, Ultra Penta 6H

4shop.ro

Organizatorul Ultra Fair Play 2016 a anunțat un nou concurs, Ultra Penta 6H, desfășurat în cinci etape, prima pe 21 ianuarie, ce poate fi numit la fel de bine și un circuit de antrenamente competitive.

Ultra Penta 6H va fi un circuit de antrenamente COMPETITIVE (alergari de 6 ore pe o bucata de 700 de m de teren accidentat cu 60 de m diferenta de nivel, TRAIL PUR, cu inregistrarea distantei parcurse, clasament, diplome, medalii si premiere) alaturi de cei mai determinati alergatori de distante lungi! Organizatorii declară de asemenea că asigură monitorizarea pregatirii de iarna pentru concursurile importante ale anului 2017 intr-o maniera organizata urmarind parametri si caracteristici de baza si propunand planuri de antrenament individualizate.

Cele cinci curse/antrenamente competitive sunt considerate, spun organizatorii, 5 teste, 5 markeri, 5 ocazii din doua in doua saptamani. Practic, in 10 saptamani s-ar putea spune, adăugă ei, cat de accesibile iti sunt toate semimaratoanele, maratoanele sau ultramaratoanele de la noi sau de pe dincolo. (foto: Andra Cătiaș, Ultra Fair Play 2016)

Datele de desfasurare

  • 21 ianuarie
  • 4 februarie
  • 18 februarie
  • 4 martie
  • 18 martie

Locuri disponibile: 100

Mai multe detalii, pe pagina de Facebook a evenimentului, aici.