Bucharest After9Cross
Bucharest After9Cross

Tricoul Bucharest After9Cross, imprimat în culori fosforescente

Participanții la concursul de alergare RUNFEST – Bucharest After9Cross, powered by Infinity Trophy, se vor bucura de un pachet atractiv de start în care au fost incluse produse care să le ofere tuturor o experiență frumoasă și interesantă, au precizat organizatorii cursei.

Unul dintre elementele centrale ale competiției este tricoul de colecție RUNFEST, confecționat din bumbac de culoare neagră și personalizat cu un design atractiv, fiind imprimat cu emblema RUNFEST – Bucharest After9Cross powered by Infinity Trophy, în nuanțe fosforescente. Pentru o experiență cu adevărat electrizantă, în pachetele de participare, veți regăsi accesorii colorate și luminoase, precum brățări, coliere, ochelari din seria Glow, vizibile în întuneric.

În seara de 22 iulie, participanții la Bucharest After9Cross se vor putea pregăti de eveniment în ritmuri vesele de samba, într-un spectacol vizual și sonor oferit de membrii Balasa Percussion Group. La competiția din parcul Alexandru Ioan Cuza – IOR, concurenții vor avea ocazia să își completeze ținutele strălucitoare de seară cu desene fosforescente și să imortalizeze toate momentele de distracție la Photo corner. Înscrierile sunt deschise online până pe 19 iulie, inclusiv, pe pagina dedicată evenimentului Bucharest After9Cross, iar pentru acces direct click aici. Până pe 17 iulie este valabila taxa de concurs de 75 de lei.

poza premii After9CrossSponsorii și partenerii celui mai nou eveniment de alergare vor oferi premii atractive pentru cei mai rapizi alergători. Astfel, câștigătorii de la nivelul 1, +16 ani, și cei de la nivelul 2, +18 ani, cu cei mai buni timpi de alergare pe traseul de 9,5 km, se vor bucura de tricouri tehnice personalizate și imprimate cu emblema RUNFEST – Bucharest After9Cross, oferite de Infinity Trophy, vouchere pentru ședinte de îngrijire personală de la Nomasvello în valoare de 60 euro, pachete cu produse dedicate activităților sportive de la Isostar, sticle de șampanie, cupe, medalii și diplome. De tricouri tehnice special realizate pentru competiția RUNFEST – Bucharest After9Cross și oferite de Infinity Trophy, dar și de alte produse din partea sponsorilor, de cupe, medalii și diplome vor beneficia și cei mai rapizi concurenți de la traseul de 6 km, care vor urca pe podium.