Bucharest International 10k, Constantina Diță

Team 3 Challenge și un nou traseu, noutăți la cursa Constantinei Diță

Bucharest International 10k, ediția a doua a cursei organizate de Constantina Diță, va avea startul pe 23 aprilie. Noutățile din acest an sunt un posibil nou traseu, dintr-o bucată, care ajunge până la Piața Romană, și posibilitatea de a face o echipă de 3 membri, gratuit, clasamentul pe echipe urmând să se facă prin cumularea timpilor celor trei componenți.

Team 3 Challenge este o competiție pe echipe inclusă în Bucharest International 10K.

  • O echipă e formată din 3 membri (care sunt deja înscriși pentru cursa individuală)
  • Competiția Team 3 Challenge este deschisă numai pentru alergători amatori
  • Timpul cumulat al celor trei membri va indica poziția în clasamentul pe echipe
  • Aceasta nu este o ștafetă, toți cei trei membri trebuie să termine cursa de 10k
  • Înscrierea pentru Team 3 Challenge este gratuită pentru cei înscriși la individual
  • Echipele de top vor fi premiate

La Bucharest International 10k oricine este binevenit, de la atleți profesioniști până la alergători amatori, dacă vrei să alergi, să mergi, să dobori un record personal sau să stabilești recordul cursei.2017 Bucharest International 10K este o cursă de stradă de nivel internațional, și pentru a doua ediție o să oferim premii generoase în bani (Clasament general – Top 5, Clasament Top Romanian – Top 3, Cursa fotoliilor cu rotile – Top 3). Înscrieri, aici. Organizatorii au menționat că traseul ar putea suferi modificări, modificări care însă, dacă vor apărea, vor fi anunțate din timp.

Cursa este duminică, 23 Aprilie 2017. La ora 8:30 se va face inaugurarea oficială și alinierea la Start. Startul va fi la 8:55 pentru competiția fotoliilor cu rotile, urmată de plecarea a restului participanților pe Bulevardul Mareșal Constantin Prezan, între Arcul de Triumf și Piața Charles de Gaulle. Detalii, aici.