Campionatul Mondial de Atletism de la Londra s-a terminat, pozele rămân. O selecție a fotografiilor făcute de Marian Burlacu, în capitala Angliei, mai jos. Cele mai tari țări care au participat la competiția desfășurată pe malurile Tamisei, SUA, Kenya, Africa de Sud, Franța și China. 4run.ro v-a ținut la curent cu rezultatele de la Campionatul Mondial de Atletism de la Londra cu ajutorul GoldNutrition România.

Campionatele Mondiale de la Londra au avut 38 de țări care au luat cel puțin o medalie (37 + atleții neutri), în top apărând, cum era de așteptat, SUA, cu 30 de medalii din care 10 de aur, Kenya, cu 11 medalii din care 5 de aur, Africa de Sud, cu 6 medalii din care 3 de aur, Franța, cu 5 medalii din care 3 de aur, și China, cu 7 medalii din care 2 de aur. În top 10, apar și Polonia, cu 8 medalii din care 2 de aur, sau Germania, cu 5 medalii din care doar 1 de aur.

Rezultate România: Bianca Răzor (400m, semifinale), Claudia Bobocea (1.500m, serii), Liliana Dragomir (maraton, locul 67), Paula Todoran (maraton, DNF), Marius Ionescu (maraton, DNF), Alina Rotaru (lungime, locul 12), Elena Panțuroiu (triplusalt, calificări), Andrei Gag (greutate, locul 12), Alexandru Novac (suliță, calificări), Angela Moroșanu (lungime, calificări), Bianca Perie-Ghelber (ciocan, calificări), Ana Rodean (20km marș, locul 34), Andreea Arsine (20km marș, locul 31), Narcis Mihăilă (50km marș, locul 31) și Alin Știrbu (50km marș, descalificat).

4run.ro v-a ținut la curent cu evoluția românilor la Campionatul Mondial de Atletism de la Londra cu ajutorul GoldNutrition, un brand portughez care produce suplimente pentru sportivi, produse de nutriție certificate de analiza microbiologică și de laboratore anti-doping recunoscute. Împreună cu GoldNutrition România am efectuat două trageri la sorți în care am acordat cititorilor 4run.ro ”kit-uri de cursă” de la GoldNutrition.