SkyRun în SkyTower
SkyRun în SkyTower

A fost SkyRun, ediția a treia!

A treia ediție SkyRun, alergare pe scările celei mai înalte clădiri din România, Sky Tower, cursă unde o mare parte din taxa de participare a ”mers” în contul unor cauze sociale, s-a întins pe durata a două zile, sâmbătă și duminică.

Fiecare persoană care a participat la cursa care presupune parcurgerea a 680 de trepte, 34 de etaje și o diferență de nivel de 119 metri, a contribuit la susținerea unei cauze sociale (Mia’s Children, Mai Mult Verde, World Vision România și Hospice Casa Speranței), procentele ”vărsate” în contul asociațiilor fiind de 24% din taxa de participare la individual și 50% din taxa de la înscrierea corporate. Pe lângă cursa clasică, unde au terminat 686 de alergători, a fost introdusă și o ștafetă, ”24 Challenge” (4 echipe a câte 6 alergători care au fugit timp de 24 de ore, de sâmbătă până duminică, pentru a susține cele patru asociații non-guvernamentale menționate mai sus). Pe podium, la masculin, au urcat Florin Munteanu (3min 1sec), Ionuț Purcea (3min 32sec) și Marius Roșioru (3min 33sec), iar la fete, Gianina Tănase (4min 16sec), Mariana Nenu (4min 20sec) și Ionela Muscalu (4min 31sec). Rezultate complete, pe site-ul competiției! (fotografie: smartatletic.ro)

Cum ne-am simțit noi la Sky Run, în Sky Tower, aici!

Ce a povestit Gianina Tănase, prima fată de la Sky Run, vice-campioană națională cu echipa la Campionatul Național de Alergare Montană, aici!

Cum a relatat experiența sa unul din componenții ștafetei MaiMultVerde care a alergat 24 de ore pe scări, aici!